BUCA SEYFİ DEMİRSOY HASTANESİNİN İHALELERİ YARGIYA TAŞINDI

İzmir'in önemli hastanelerinden olan devlete ait Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan skandal iddiaları gündeme getirerek habercilik diğer anlamda ise kamu görevini yerine getiren TEMİZELLER hastanede yaşanan iddiaları yargıya taşıdı. TEMİZELLER Haber Programı ve Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL haber çalışmaları sırasında topladığı önemli tüm belgeleri yüce Türk Adaleti ile paylaştı.

 

MERCEK ALTINA ALINDI

TEMİZELLER ’in seri haberleri ve ısrarlı takibi sonrasında ise Sağlık Bakanlığı hastane ve başhekimi hakkında ivedi inceleme başlatırken konu ile alakalı Başmüfettiş görevlendirdi. İzmir'e gelen Sağlık Bakanlığı Müfettişi Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi ve onun Başhekimi M. Yekta ÖNCEL ile ilgili iddiaları soruşturmaya başlarken İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Savcılığı da hastanede Başhekim M. Yekta Öncel'in neden olduğu ihaleler ile ilgili kamu zararı iddialarını mercek altına aldı. 

 

TAVİZ VERMEYECEĞİZ

TEMİZELLER Gazetesi ve Program Yapımcısı Usta Gazeteci Ahmet Tübcel yaptığı açıklamada “TEMİZELLER olarak kamu ve kurum kuruluşlarında yaşanan kamu zararları ile ilgili haber yapmaktan asla ve asla taviz vermeyeceğiz.  Bu konu ile ilgili TEMİZELLER’e iletilen ihbar niteliği taşıyan belgelere ilk etapta KASIT-mı yoksa KUSUR mu olduğu yönünde. Eğer ki kasıt olduğuna inandığımız ihbar ve belgeler varsa tüm belgeleri önce haberleştirip kamuoyu ile paylaşıyor sonra ilgili kurumun ita amirine ve yüce Türk Adaleti ile elimizdeki tüm belgeleri paylaşıyoruz’ dedi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞINA DA BİLDİRECEĞİZ

Açıklamasını sürdüren TÜBCEL” Bugün itibariyle Buca Seyfi Demirsoy Hastanesinde yaşanan şaibeli ihaleleri ve yaşanan kamu zararları hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Savcısına suç duyurusunda bulunup elimizdeki tüm belgeleri teslim ettik.  Bundan sonra bizlere yani TEMİZELLER’e iletilen kamu zararları hakkında ki doğru bilgileri kamuoyunla paylaşmaya devam edeceğiz.  Bu tür yolsuzluk, usulsüzlük, kanunlara aykırılık ve kamuyu ilgilendiren yolsuzluk konularını hem Cumhurbaşkanlığı hem de yüce Türk Adaleti ile paylaşmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Haberlerimizle ilgili tüm detaylar ve ayrıntılar cuma saat 16 .00 da www.temizellergazetesi.com canlı yayınında sizlerle buluşacak.

 

Whatsapp ihbar hattı: 0 533 263 43 78

temizelleranaliz@gmail.com