AVRUPA YETİM-DER’DEN YÜREKLERİ ISITAN YARDIMLAR

GÜNDEM 23.04.2022 - 09:52, Güncelleme: 25.04.2022 - 11:12
 

AVRUPA YETİM-DER’DEN YÜREKLERİ ISITAN YARDIMLAR

"Mazlumun dini sorulmaz" kaidesince din, dil, bölge, renk, ırk, mezhep ve meşrep ayırımı gözetmeksizin sloganıyla hayırlarına ve yardımlarını büyük başarı ile sürdüren yetim der derneği Türkiye genelinde 81 ilde ramazan süresince gıda yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
İhtiyaç duyulan her yerde imkanlarımız dahilinde yapılan çalışmalar, "Ramazan paylaşmaktır, berekettir" sloganı ile Ramazan 2022 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de hayırseverlerin katkılarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Öte yandan Türkiye’nin 81 ilinde yorulmadan usanmadan çalışan binlerce Avrupa Yetim-Der gönüllüleri başarı hikayelerine yenisini daha eklemeye çalışıyor 81 ilde yardımları aralıksız sürdüren Avrupa Yetim-Der gönüllüleri İzmir genelinde faaliyetlerine hız kesmeden sürdürüyor. Avrupa YETİM-DER Başı BÜYÜK, Sizin SESİNİZ, Gönüllü GURBETÇİLER, İzmir YARDIMSEVERLER ve İz BİNGÖLLÜLER Derneği ile birlikte oluşturulan güzel atmosfer yurt geneline kısa sürede yayıldı. İzmir Buca'da Suna Koç Ayşegül Bayrak, Karabağlar ‘da Aydan Kurt, Mesude Aslan, Ayça Özcan, Konakta Ayşe Avşar, Karşıyaka'da Fidan Şahin gönüllü arkadaşlar olarak çalıştıkları belirten İzmir sorumlusu H.Yılmaz Yurtsever yapılan faaliyetlerin ne kadar önemli olduğu bir kez daha belirtirken yaptıkları yardımların her geçen gün büyüdüğünü ve yardım alan insanların yüzlerindeki tebessümü gördükleri anda kendilerinin de bundan çok mutlu olduğunu bütün yorgunluklarının gittiğinin  tüm hayırseverleri Avrupa Yetim-Der  derneğine katkı sunmaya bağış yapmaya davet etti.
"Mazlumun dini sorulmaz" kaidesince din, dil, bölge, renk, ırk, mezhep ve meşrep ayırımı gözetmeksizin sloganıyla hayırlarına ve yardımlarını büyük başarı ile sürdüren yetim der derneği Türkiye genelinde 81 ilde ramazan süresince gıda yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

İhtiyaç duyulan her yerde imkanlarımız dahilinde yapılan çalışmalar,

"Ramazan paylaşmaktır, berekettir" sloganı ile Ramazan 2022 projelerini başlatan Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayı boyunca Ramazan Kumanyaları, toplu iftarlar, bayramlık hediyeler, yetim giyindirme ve bağışlanan fitre ve zekatların yerlerine ulaştırılması gibi diğer faaliyetlerini de hayırseverlerin katkılarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Öte yandan Türkiye’nin 81 ilinde yorulmadan usanmadan çalışan binlerce Avrupa Yetim-Der gönüllüleri başarı hikayelerine yenisini daha eklemeye çalışıyor

81 ilde yardımları aralıksız sürdüren Avrupa Yetim-Der gönüllüleri İzmir genelinde faaliyetlerine hız kesmeden sürdürüyor.

Avrupa YETİM-DER Başı BÜYÜK, Sizin SESİNİZ, Gönüllü GURBETÇİLER, İzmir YARDIMSEVERLER ve İz BİNGÖLLÜLER Derneği ile birlikte oluşturulan güzel atmosfer yurt geneline kısa sürede yayıldı.

İzmir Buca'da Suna Koç Ayşegül Bayrak, Karabağlar ‘da Aydan Kurt, Mesude Aslan, Ayça Özcan, Konakta Ayşe Avşar, Karşıyaka'da Fidan Şahin gönüllü arkadaşlar olarak çalıştıkları belirten İzmir sorumlusu H. Yılmaz Yurtsever yapılan faaliyetlerin ne kadar önemli olduğu bir kez daha belirtirken yaptıkları yardımların her geçen gün büyüdüğünü ve yardım alan insanların yüzlerindeki tebessümü gördükleri anda kendilerinin de bundan çok mutlu olduğunu bütün yorgunluklarının gittiğinin  tüm hayırseverleri Avrupa Yetim-Der  derneğine katkı sunmaya bağış yapmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.