BELEDİYE BAŞKANI GÖZ ALTINA ALINDI...

ASAYİŞ 04.02.2022 - 19:24, Güncelleme: 05.02.2022 - 09:51 27715+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANI GÖZ ALTINA ALINDI...

5.000 TL Rüşvet İddiasıyla Belediye Başkanı Gözaltına Alındı...
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile belediyede çalışan 2 görevli, haklarında yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Çanakkale Ayvacık cumhuriyet başsavcılığının yürüttüğü Soruşturmada polis ekipleri belediye binasına geldi. ‘İrtikâp’ suçunu işledikleri iddia edilen Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri müdürü Musa Ö. ve memur Metin E., gözaltına alınarak sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Soruşturma, Küçükkuyu’da yaşayan Kamuran T.’nin geçen yıl temmuz ayında alınan ifadesinde, ‘yapı ruhsatı çıkartma işlemi sırasında Balkan’ın bilgisi dâhilinde Metin E’nin kendisinden usulsüz olarak 15 bin lira aldığını söylemesi üzerine’ başlatıldı. Cengiz Balkan ile diğer iki kişinin emniyetteki sorgulama işlemleri sürüyor.      
5.000 TL Rüşvet İddiasıyla Belediye Başkanı Gözaltına Alındı...

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile belediyede çalışan 2 görevli, haklarında yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Çanakkale Ayvacık cumhuriyet başsavcılığının yürüttüğü Soruşturmada polis ekipleri belediye binasına geldi. ‘İrtikâp’ suçunu işledikleri iddia edilen Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri müdürü Musa Ö. ve memur Metin E., gözaltına alınarak sorgulanmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Soruşturma, Küçükkuyu’da yaşayan Kamuran T.’nin geçen yıl temmuz ayında alınan ifadesinde, ‘yapı ruhsatı çıkartma işlemi sırasında Balkan’ın bilgisi dâhilinde Metin E’nin kendisinden usulsüz olarak 15 bin lira aldığını söylemesi üzerine’ başlatıldı.

Cengiz Balkan ile diğer iki kişinin emniyetteki sorgulama işlemleri sürüyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.