BELEDİYE YÖNETİMİ KÜÇÜK DİLLERİNİ YUTTULAR !

SİYASET 05.02.2022 - 17:13, Güncelleme: 05.02.2022 - 18:42 18715+ kez okundu.
 

BELEDİYE YÖNETİMİ KÜÇÜK DİLLERİNİ YUTTULAR !

Temizeller Programı’nın dün akşam ekranlara getirdiği görüntülerle Karabağlar belediye yönetimi adeta küçük dillerini yuttular...
Temizeller Programı’nın dün akşam ekranlara getirdiği görüntülerle Karabağlar belediye yönetimi adeta küçük dillerini yuttular. Cuma akşamı yayınlanan Temizeller programının gündem konusu yine Karabağlar belediyesi dosyası idi. Araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel Karabağlar ilçesinde dönen dolapları yasalara ve yönetmeliklere aykırı yasa dışı işleri tek tek ekranlardan deşifre etti. Karabağlar Tahsin yazıcı mahallesinde AFAD ve İzmir büyükşehir tarafından toplanma alanı olarak ilan edilen boş araziye Karabağlar belediyesinin moloz ve hafriyat dökülmesine göz yumması, mahallede yaşayan insanlar tarafından tepkiyle karşılandı. Bahse konu alanda yasa dışı yapılan hafriyat ve moloz dökümüne belediye yetkililerinin sessiz kalması kafalarda görevini yapmayan belediye yetkilileri, başkan ve yardımcıları hakkında acaba burada bir rant konusu mu var sorularını gündeme getirdi. Mahalle sakinlerinin konuşmalarını ekranlara getirilirken moloz ve hafriyat dökülen alanın belediye alanı olması ayrı bir felaket diyen Ahmet Tübcel açıkça Karabağların göbeğinde yasalar çiğneniyor suç işleniyor, işin enteresan tarafı bütün yetkililerin ve muhalefet yapan meclis üyelerinin haberi olmasına rağmen herkesin seyrediyor olması içler acısı bir durum diye değerlendirdi. “Bu konuyu neden seyrediyorlar neden işlem yapmazlar konusu aklımıza geldiğinde bizimde kafamız karışıyor” dedi. Belediye yetkililerine defalarca şikâyette bulunup bu sorunun giderilmesini isteyen mahalle sakinlerinin şikâyetlerini bir türlü değerlendirip gündeme almayan belediye yetkilileri Karabağların göbeğinde yasa dışı faaliyeti sadece seyretmekle yetinmesi tepkilere neden oldu. Yasa dışı faaliyeti sadece seyretmekle yetinen belediye yetkilileri kendine ait yani belediyenin ukdesinde bulunan araziyi nasıl kullandırdığı kira ücretini nasıl aldığı, yoksa ücretsiz mi kullandırdığı mahallenin ortasında kurulan ucube şantiyede RUHSATLIMI –RUHSATSIZMI ve kimlerin faaliyet gösterdiği, belediyenin bu faaliyete nasıl göz yumduğu belediye içerisinde imza yetkisi olanlar arasında kaos etkisi yaparak gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan mahalle sakinlerinin isyanını gündeme getiren Tübcel başta Kaymakamlık olmak üzere Şehircilik İl Müdürlüğünü, Orman Müdürlüğünü AFAD İl Müdürlüğünü göreve çağırarak bu yasa dışı faaliyete bir an önce el koyulmasını istedi. Belediye kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre belediye başkan yardımcıları Güven Güngörmüş, Aykut Kolatar, Ceyhan Kayhan ve başta Muhittin Selvitopu ,Temizeller programında gösterilen görüntüler karşısında adeta küçük dillerini yutacak pozisyona geldiklerini dile getiren kaynaklarımız belediye yetkililerinin Karabağların yine göbeğine yeşillik caddesi akaryakıt istasyonu arkasındaki alana atık toplama merkezi yapmayı planladıkları ve bunu planın Karabağlarda yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılanacağını söylediler...
Temizeller Programı’nın dün akşam ekranlara getirdiği görüntülerle Karabağlar belediye yönetimi adeta küçük dillerini yuttular...

Temizeller Programı’nın dün akşam ekranlara getirdiği görüntülerle Karabağlar belediye yönetimi adeta küçük dillerini yuttular.

Cuma akşamı yayınlanan Temizeller programının gündem konusu yine Karabağlar belediyesi dosyası idi.

Araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel Karabağlar ilçesinde dönen dolapları yasalara ve yönetmeliklere aykırı yasa dışı işleri tek tek ekranlardan deşifre etti.

Karabağlar Tahsin yazıcı mahallesinde AFAD ve İzmir büyükşehir tarafından toplanma alanı olarak ilan edilen boş araziye Karabağlar belediyesinin moloz ve hafriyat dökülmesine göz yumması, mahallede yaşayan insanlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bahse konu alanda yasa dışı yapılan hafriyat ve moloz dökümüne belediye yetkililerinin sessiz kalması kafalarda görevini yapmayan belediye yetkilileri, başkan ve yardımcıları hakkında acaba burada bir rant konusu mu var sorularını gündeme getirdi.

Mahalle sakinlerinin konuşmalarını ekranlara getirilirken moloz ve hafriyat dökülen alanın belediye alanı olması ayrı bir felaket diyen Ahmet Tübcel açıkça Karabağların göbeğinde yasalar çiğneniyor suç işleniyor, işin enteresan tarafı bütün yetkililerin ve muhalefet yapan meclis üyelerinin haberi olmasına rağmen herkesin seyrediyor olması içler acısı bir durum diye değerlendirdi.

“Bu konuyu neden seyrediyorlar neden işlem yapmazlar konusu aklımıza geldiğinde bizimde kafamız karışıyor” dedi.

Belediye yetkililerine defalarca şikâyette bulunup bu sorunun giderilmesini isteyen mahalle sakinlerinin şikâyetlerini bir türlü değerlendirip gündeme almayan belediye yetkilileri Karabağların göbeğinde yasa dışı faaliyeti sadece seyretmekle yetinmesi tepkilere neden oldu.

Yasa dışı faaliyeti sadece seyretmekle yetinen belediye yetkilileri kendine ait yani belediyenin ukdesinde bulunan araziyi nasıl kullandırdığı kira ücretini nasıl aldığı, yoksa ücretsiz mi kullandırdığı mahallenin ortasında kurulan ucube şantiyede RUHSATLIMI –RUHSATSIZMI ve kimlerin faaliyet gösterdiği, belediyenin bu faaliyete nasıl göz yumduğu belediye içerisinde imza yetkisi olanlar arasında kaos etkisi yaparak gündeme bomba gibi düştü.

Öte yandan mahalle sakinlerinin isyanını gündeme getiren Tübcel başta Kaymakamlık olmak üzere Şehircilik İl Müdürlüğünü, Orman Müdürlüğünü AFAD İl Müdürlüğünü göreve çağırarak bu yasa dışı faaliyete bir an önce el koyulmasını istedi.

Belediye kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre belediye başkan yardımcıları Güven Güngörmüş, Aykut Kolatar, Ceyhan Kayhan ve başta Muhittin Selvitopu , Temizeller programında gösterilen görüntüler karşısında adeta küçük dillerini yutacak pozisyona geldiklerini dile getiren kaynaklarımız belediye yetkililerinin Karabağların yine göbeğine yeşillik caddesi akaryakıt istasyonu arkasındaki alana atık toplama merkezi yapmayı planladıkları ve bunu planın Karabağlarda yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılanacağını söylediler...

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.