BORNOVA BELEDİYESİ BABANIN ŞİRKETİ Mİ?

SİYASET 20.01.2022 - 14:13, Güncelleme: 20.01.2022 - 14:24
 

BORNOVA BELEDİYESİ BABANIN ŞİRKETİ Mİ?

ŞİRKETİNİN CEO'SUNU EN YETKİLİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI
BORNOVA BELEDİYESİ BABANIN ŞİRKETİ Mİ? ŞİRKETİNİN CEO'SUNU EN YETKİLİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI Bornova Belediyesi'nde değme skandalları aratmayan işler devam ediyor. Skandalların altında ise her zamanki gibi Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un imzası bulunuyor. Mustafa İduğ'un son hamlesi ise bardağı taşıran cinsten. İduğ kendi şirketinin CEO'sunu Bornova Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine aldı. İduğ bununla da yetinmeyip CEO'sunu en yetkili başkan yardımcısı yaptı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un son hareketi Bornova Belediyesi çalışanları, Bornovalı vatandaşlar ve kendi partisi içerisinde büyük huzursuzluk yarattı.  
ŞİRKETİNİN CEO'SUNU EN YETKİLİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

BORNOVA BELEDİYESİ BABANIN ŞİRKETİ Mİ?

ŞİRKETİNİN CEO'SUNU EN YETKİLİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

Bornova Belediyesi'nde değme skandalları aratmayan işler devam ediyor. Skandalların altında ise her zamanki gibi Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un imzası bulunuyor. Mustafa İduğ'un son hamlesi ise bardağı taşıran cinsten. İduğ kendi şirketinin CEO'sunu Bornova Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine aldı. İduğ bununla da yetinmeyip CEO'sunu en yetkili başkan yardımcısı yaptı. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un son hareketi Bornova Belediyesi çalışanları, Bornovalı vatandaşlar ve kendi partisi içerisinde büyük huzursuzluk yarattı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.