BORNOVA BELEDİYESİ'NDE SKANDALLAR ZİNCİRİ (1)

SİYASET 11.01.2022 - 16:55, Güncelleme: 12.01.2022 - 12:24
 

BORNOVA BELEDİYESİ'NDE SKANDALLAR ZİNCİRİ (1)

VARAN 1...POWERBANK SKANDALI
BORNOVA BELEDİYESİ'NDE SKANDALLAR ZİNCİRİ (1) VARAN 1...POWERBANK SKANDALI TEMİZELLER Programı'nın mercek altına aldığı Bornova Belediyesi'nde skandal olayların ardı arkası kesilmiyor. TEMİZELLER Program Yapımcısı Ahmet Tübcel'in gündeme getirdiği iddialar başta Mustafa İduğ'un partisi CHP'de ve Bornova halkı arasında büyük rahatsızlığa neden oluyor. Bornova Belediyesi'nde ardı arkası kesilmeyen skandallar geçen haftada devam etti. İlk skandal belediyenin tam 270 bin liralık 'PowerBank' alımı ile ilgili oldu. HALKIN PARASIYLA CHP'li Bornova Belediyesi yılbaşı öncesinde 270 Bin TL'lik milivoltu içinden 'PowerBank' satın aldı.Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ hem partisinin hem de belediye başkanlığı yaptığı Bornovalının tepkisini almaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Başkanlığına diğer anlamda halen bu görevdeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in koltuğuna göz diktiği iddia edilen İduğ'un bu süreçte kesenin ağzını da açtığı görülüyor. Belediye bir yandan yeniden bünyesindeki bazı emekçileri işten çıkarmaya hazırlanırken bir yandan da kamunun parasıyla kime dağıtılacağı belli olmayan hediyeler satın alıyor. Bornova Belediyesi'nin şimdi de 270 bin liralık 'PowerBank' alımı yapması İzmir'in gündemini bir hayli meşgul edeceğe benziyor.  DAHA ÖNCE DE LAPTOP ALMIŞ Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un belediye bütçesinden yaptığı harcamalar 'PowerBank' skandalı ile de kalmamış. İduğ sanki kendi parasıymış gibi belediyedeki belediye meclis üyelerine de laptop almış. Meclis üyelerine Bornova Belediyesi'nin vatandaşa ayrılan parasıyla tanesi 2 bin 500 lira olan 30 adet laptop diz üstü  alınmasına bazı üyelerde karşı çıkmış.  2019 yılında yaşanılan olayda bazı meclis üyelerinin bedava laptopları rüşvet gibi ve etik olmadığı iddiasıyla kabul etmediği de öğrenildi. Bilgisayarları kabul etmeyen meclis üyelerinin bu davranışı takdir topladı.   
VARAN 1...POWERBANK SKANDALI

BORNOVA BELEDİYESİ'NDE SKANDALLAR ZİNCİRİ (1)

VARAN 1...POWERBANK SKANDALI

TEMİZELLER Programı'nın mercek altına aldığı Bornova Belediyesi'nde skandal olayların ardı arkası kesilmiyor. TEMİZELLER Program Yapımcısı Ahmet Tübcel'in gündeme getirdiği iddialar başta Mustafa İduğ'un partisi CHP'de ve Bornova halkı arasında büyük rahatsızlığa neden oluyor. Bornova Belediyesi'nde ardı arkası kesilmeyen skandallar geçen haftada devam etti. İlk skandal belediyenin tam 270 bin liralık 'PowerBank' alımı ile ilgili oldu.

HALKIN PARASIYLA

CHP'li Bornova Belediyesi yılbaşı öncesinde 270 Bin TL'lik milivoltu içinden 'PowerBank' satın aldı.Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ hem partisinin hem de belediye başkanlığı yaptığı Bornovalının tepkisini almaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Başkanlığına diğer anlamda halen bu görevdeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in koltuğuna göz diktiği iddia edilen İduğ'un bu süreçte kesenin ağzını da açtığı görülüyor. Belediye bir yandan yeniden bünyesindeki bazı emekçileri işten çıkarmaya hazırlanırken bir yandan da kamunun parasıyla kime dağıtılacağı belli olmayan hediyeler satın alıyor. Bornova Belediyesi'nin şimdi de 270 bin liralık 'PowerBank' alımı yapması İzmir'in gündemini bir hayli meşgul edeceğe benziyor. 

DAHA ÖNCE DE LAPTOP ALMIŞ

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un belediye bütçesinden yaptığı harcamalar 'PowerBank' skandalı ile de kalmamış. İduğ sanki kendi parasıymış gibi belediyedeki belediye meclis üyelerine de laptop almış. Meclis üyelerine Bornova Belediyesi'nin vatandaşa ayrılan parasıyla tanesi 2 bin 500 lira olan 30 adet laptop diz üstü  alınmasına bazı üyelerde karşı çıkmış.  2019 yılında yaşanılan olayda bazı meclis üyelerinin bedava laptopları rüşvet gibi ve etik olmadığı iddiasıyla kabul etmediği de öğrenildi. Bilgisayarları kabul etmeyen meclis üyelerinin bu davranışı takdir topladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.