Bornova İstihbarat Teşkilatı (BİT)

SİYASET 14.01.2022 - 09:43, Güncelleme: 14.01.2022 - 10:30 10512+ kez okundu.
 

Bornova İstihbarat Teşkilatı (BİT)

Hafiyeliği Bırak İşine Bak
BORNOVA İSTİHBARAT TEŞKİLATI (BİT) HAFİYELİĞİ BIRAK İŞİNE BAK... Skandallar belediyesi Bornova'da sular durulmuyor. Belediyeye yönelik iddialar zaten İzmir'in gündemine bomba gibi otururken, Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un yaptığı son açıklamalarda işin tuzu biberi oluyor. Belediyedeki asli görevini unutan hemde adının önünde doktor ibaresi bulunan Mustafa İduğ şimdiler de apayrı bir görevi yerine getiriyor.. BAŞKOMİSER MUSTAFA İŞBAŞINDA Bornovalılar belediyelerinden ve başkanlarından hizmet beklerken, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise hafiyelik yapıyor. İduğ kendi şirketi üzerinden ESHOT'a kestiği faturaları sızdıran, CHP grup toplantılarında konuşulanları basına anlatan kişi veya kişilerin peşine düştü. Mustafa İduğ kendi partisinde var olduğunu söylediği sözde ajanları da deşifre ettiğini vurguladı. Bornova Belediyesi'nden gelen bilgilere göre Mustafa İduğ'a birçok personeli 'Başkomiser Mustafa' lakabını taktı ARKADAŞLARINA 'ZAYIF KARAKTERLİ' DEDİ Adı CHP'de tartışılır hale gelen Bornova Belediye Başkanı kendi partisinin meclis üyelerini ajan ilan ederken hakaret savurmaktan da geri kalmadı. Mustafa İduğ bazı CHP'li meclis üyelerinin haberleri sızdırdığını ilan ederken haberleri sızdıran arkadaşlarına da 'zayıf karakterli' dedi. Bornova Belediyesi CHP'li meclis üyelerinin kendilerini hem ajan hem de zayıf karakterli olduğunu söyleuen Mustafa İduğ'a tepki gösterdikleri öğrenildi.   HAFİYELİĞİ BIRAK İŞİNE BAK TEMİZELLER Programı Yapımcısı Ahmet Tübvcel'de Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a tepki gösterdi. Mustafa İduğ'a 'Hafiyeliği bırak işine bak' diyen Tübcel; 'Başkomiser Mustafa İduğ siz insanları yaftalıyacağınıza, hafiyelik yapacağınıza lütfen TEMİZELLER'in size sorduğu sorular cevaplayın' dedi. Tübcel o soruları şöyle sıraladı: HADİ CEVAPLA BAKALIM... 1- Kendi şirketinizden ESHOT'a fatura kesip cebe indirmek nasıl bir duygu? 2-  Bu duyguyu tarif ederken aynı sizin gibi kendi şirketinden belediyeye fatura kesen Bornova Belediyesi Meclisi Başkan Vekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ünal'dan yardım alacak mısınız? 3- KOÇTAŞ tarafından depremzedelere verilmek üzere bağışlanan beyaz eşyalar nerede? Sizin makamınıza da dolap, çamaşır makinesi vs indirildi mi? Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne indirilmiş ondan soruyoruz.  4-Sayın Kemal Kılıçdaroüğlu'nun tüm söylem ve uyarılarına karşın atamalarda neden usulsüzlük yapıyorsunuz?  5- Partinizin CHP'li ilçe başkanına neden hakarete varan söylemlerde bulunuyorsunuz? Doğrular sizi rahatsız mı ediyor?  
Hafiyeliği Bırak İşine Bak

BORNOVA İSTİHBARAT TEŞKİLATI (BİT)

HAFİYELİĞİ BIRAK İŞİNE BAK...

Skandallar belediyesi Bornova'da sular durulmuyor. Belediyeye yönelik iddialar zaten İzmir'in gündemine bomba gibi otururken, Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un yaptığı son açıklamalarda işin tuzu biberi oluyor. Belediyedeki asli görevini unutan hemde adının önünde doktor ibaresi bulunan Mustafa İduğ şimdiler de apayrı bir görevi yerine getiriyor..

BAŞKOMİSER MUSTAFA İŞBAŞINDA

Bornovalılar belediyelerinden ve başkanlarından hizmet beklerken, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise hafiyelik yapıyor. İduğ kendi şirketi üzerinden ESHOT'a kestiği faturaları sızdıran, CHP grup toplantılarında konuşulanları basına anlatan kişi veya kişilerin peşine düştü. Mustafa İduğ kendi partisinde var olduğunu söylediği sözde ajanları da deşifre ettiğini vurguladı. Bornova Belediyesi'nden gelen bilgilere göre Mustafa İduğ'a birçok personeli 'Başkomiser Mustafa' lakabını taktı

ARKADAŞLARINA 'ZAYIF KARAKTERLİ' DEDİ

Adı CHP'de tartışılır hale gelen Bornova Belediye Başkanı kendi partisinin meclis üyelerini ajan ilan ederken hakaret savurmaktan da geri kalmadı. Mustafa İduğ bazı CHP'li meclis üyelerinin haberleri sızdırdığını ilan ederken haberleri sızdıran arkadaşlarına da 'zayıf karakterli' dedi. Bornova Belediyesi CHP'li meclis üyelerinin kendilerini hem ajan hem de zayıf karakterli olduğunu söyleuen Mustafa İduğ'a tepki gösterdikleri öğrenildi.  

HAFİYELİĞİ BIRAK İŞİNE BAK

TEMİZELLER Programı Yapımcısı Ahmet Tübvcel'de Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a tepki gösterdi. Mustafa İduğ'a 'Hafiyeliği bırak işine bak' diyen Tübcel; 'Başkomiser Mustafa İduğ siz insanları yaftalıyacağınıza, hafiyelik yapacağınıza lütfen TEMİZELLER'in size sorduğu sorular cevaplayın' dedi. Tübcel o soruları şöyle sıraladı:

HADİ CEVAPLA BAKALIM...

1- Kendi şirketinizden ESHOT'a fatura kesip cebe indirmek nasıl bir duygu?

2-  Bu duyguyu tarif ederken aynı sizin gibi kendi şirketinden belediyeye fatura kesen Bornova Belediyesi Meclisi Başkan Vekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ünal'dan yardım alacak mısınız?

3- KOÇTAŞ tarafından depremzedelere verilmek üzere bağışlanan beyaz eşyalar nerede? Sizin makamınıza da dolap, çamaşır makinesi vs indirildi mi? Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne indirilmiş ondan soruyoruz. 

4-Sayın Kemal Kılıçdaroüğlu'nun tüm söylem ve uyarılarına karşın atamalarda neden usulsüzlük yapıyorsunuz? 

5- Partinizin CHP'li ilçe başkanına neden hakarete varan söylemlerde bulunuyorsunuz? Doğrular sizi rahatsız mı ediyor?
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.