BU SULARDA DA YELKEN KULLANABİLİR MİSİNİZ SAYIN BAŞKAN?

05.11.2021 - 09:33, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53
 

BU SULARDA DA YELKEN KULLANABİLİR MİSİNİZ SAYIN BAŞKAN?

YER ÇİĞLİ ATA SANAYİ.... BU SULARDA DA YELKEN KULLANABİLİR MİSİNİZ SAYIN BAŞKAN?
YER ÇİĞLİ ATA SANAYİ.... BU SULARDA DA YELKEN KULLANABİLİR MİSİNİZ SAYIN BAŞKAN? TEMİZELLER Haber Merkezi'ne, Çiğli'deki ATA Sanayi esnafından gelen ihbarlar sanayiye giden arkadaşlarımızı şok etti. Önümüzdeki günlerde TEMİZELLER Programı'nda yayınlanacak fotoğraf ve görüntüler Çiğli'de önlenemez kokunun nedenini de adeta belgeler niteliğinde oldu.   KAPILARIMIZI KEMİRİYORLAR TEMİZELLER Programını arayan Çiğli Ata Sanayi esnafı muhabirimize yaptıkları açıklamada özellikle yazın kokudan işyerlerinde güçlükle durabildiklerini belirterek ' Kokunun dışında en büyük sorunumuz fareler ve dere yataklarındaki foseptik atıkları. İşyerimize gelen müşteriler araçlarındaki sorunu bize anlatıp arabalarını bırakıp adeta kaçıyorlar.Çağırdığımızda tekrar işyerimize geliyorlar. Kapılarımızı fareler kemiriyor.   BİZİ DİNLEYEN YOK Çiğli Belediyesi'ni defalarca aradık. Bize İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni arayın diyorlar. Derdimizi anlatacak bir kişiyi bulamadık. Bizimle muhatap olmak istemiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık Önümüzdeki günlerde İzmir Valiliği'nden randevu alıp  sayın vali ile görüşeceğiz. Sayın Utku Gümrükçü yelkenli sürerken gazetelere poz veriyor. Soruyoruz kendisine 'Bu sularda da yelkenli kullanabilir misiniz sayın başkan?'   KAMERAMIZA TAKILAN ŞOK GÖRÜNTÜLER Çiğli Ata Sanayi, Çiğli Güzeltepe, Ataşehir ve Mavişehir'de kameralarımıza takılan şok görüntüler önümüzdeki programlarda TEMİZELLER Programı'nda olacak.
YER ÇİĞLİ ATA SANAYİ.... BU SULARDA DA YELKEN KULLANABİLİR MİSİNİZ SAYIN BAŞKAN?

YER ÇİĞLİ ATA SANAYİ....

BU SULARDA DA YELKEN KULLANABİLİR MİSİNİZ SAYIN BAŞKAN?

TEMİZELLER Haber Merkezi'ne, Çiğli'deki ATA Sanayi esnafından gelen ihbarlar sanayiye giden arkadaşlarımızı şok etti. Önümüzdeki günlerde TEMİZELLER Programı'nda yayınlanacak fotoğraf ve görüntüler Çiğli'de önlenemez kokunun nedenini de adeta belgeler niteliğinde oldu.

 

KAPILARIMIZI KEMİRİYORLAR

TEMİZELLER Programını arayan Çiğli Ata Sanayi esnafı muhabirimize yaptıkları açıklamada özellikle yazın kokudan işyerlerinde güçlükle durabildiklerini belirterek ' Kokunun dışında en büyük sorunumuz fareler ve dere yataklarındaki foseptik atıkları. İşyerimize gelen müşteriler araçlarındaki sorunu bize anlatıp arabalarını bırakıp adeta kaçıyorlar.Çağırdığımızda tekrar işyerimize geliyorlar. Kapılarımızı fareler kemiriyor.

 

BİZİ DİNLEYEN YOK

Çiğli Belediyesi'ni defalarca aradık. Bize İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni arayın diyorlar. Derdimizi anlatacak bir kişiyi bulamadık. Bizimle muhatap olmak istemiyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık Önümüzdeki günlerde İzmir Valiliği'nden randevu alıp  sayın vali ile görüşeceğiz. Sayın Utku Gümrükçü yelkenli sürerken gazetelere poz veriyor. Soruyoruz kendisine 'Bu sularda da yelkenli kullanabilir misiniz sayın başkan?'

 

KAMERAMIZA TAKILAN ŞOK GÖRÜNTÜLER

Çiğli Ata Sanayi, Çiğli Güzeltepe, Ataşehir ve Mavişehir'de kameralarımıza takılan şok görüntüler önümüzdeki programlarda TEMİZELLER Programı'nda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.