ÇİFTE CİNAYETİN HESABINI VERECEKSİNİZ!

GÜNDEM 15.07.2024 - 15:59, Güncelleme: 15.07.2024 - 15:59 121459+ kez okundu.
 

ÇİFTE CİNAYETİN HESABINI VERECEKSİNİZ!

TEMİZELLERDEN YİNE ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK ÇALIŞMASI...
İzmir geçen cuma günü yağış sırasında elektrik akımına kapılarak feci şekilde can veren Tıp Fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz (23) ve  amatör müzisyen İnanç Öktemay (44) için ağlıyor. Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın ölümünü İzmirliler çifte cinayet olarak yorumluyor. Soruşturmayı yürüten İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı zanlıların ifadelerini, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu’nda aldırıyor.   YÖNETİCİLER GÖZALTINDA Olayla ilgili olarak aralarında GEDİZ ELEKTRİK EGE BÖLGE MÜDÜRÜ VE OPERASYON YETKİLİSİ A.S. İLE İŞLETME YÖNETİCİSİ K.A.F, 20 GEDİZ ELEKTİRİK PERSONELİ, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı ve 9 kişi İzsu personeli olmak üzere toplam 29 kişi gözaltına alınırken, TEMİZELLER ‘de olayla ilgili gazetecilik yapmaya devam ediyor. TEMİZELLER salı günü saat 16.00'da yayınlanacak özel bölümü ile başta İzmirlilere ve tüm Türkiye'ye belge ve görüntülerle olayın faillerini açıklamaya hazırlanıyor. TEMİZELLER Özge ile İnanç'ın katillerinin 'peşini bırakmayacağız' diyor.   Temizeller canlı yayınını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz Youtube canlı yayını www.temizellergazetesi.com Belge ve çok özel görüntülerle Salı saat 16.00 da canlı yayını sakın kaçırmayın...
TEMİZELLERDEN YİNE ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK ÇALIŞMASI...

İzmir geçen cuma günü yağış sırasında elektrik akımına kapılarak feci şekilde can veren Tıp Fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz (23) ve  amatör müzisyen İnanç Öktemay (44) için ağlıyor. Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın ölümünü İzmirliler çifte cinayet olarak yorumluyor. Soruşturmayı yürüten İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı zanlıların ifadelerini, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu’nda aldırıyor.

 

YÖNETİCİLER GÖZALTINDA

Olayla ilgili olarak aralarında GEDİZ ELEKTRİK EGE BÖLGE MÜDÜRÜ VE OPERASYON YETKİLİSİ A.S. İLE İŞLETME YÖNETİCİSİ K.A.F, 20 GEDİZ ELEKTİRİK PERSONELİ, İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı ve 9 kişi İzsu personeli olmak üzere toplam 29 kişi gözaltına alınırken, TEMİZELLER ‘de olayla ilgili gazetecilik yapmaya devam ediyor. TEMİZELLER salı günü saat 16.00'da yayınlanacak özel bölümü ile başta İzmirlilere ve tüm Türkiye'ye belge ve görüntülerle olayın faillerini açıklamaya hazırlanıyor. TEMİZELLER Özge ile İnanç'ın katillerinin 'peşini bırakmayacağız' diyor.

 

Temizeller canlı yayınını aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz

Youtube canlı yayını

www.temizellergazetesi.com

Belge ve çok özel görüntülerle Salı saat 16.00 da canlı yayını sakın kaçırmayın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.