CUMHURİYET SAVCISI MÜCAHİD ŞAMİL KOCA'YA TEMİZELLER'DEN DESTEK!

GÜNDEM 06.08.2024 - 09:51, Güncelleme: 06.08.2024 - 09:51 163619+ kez okundu.
 

CUMHURİYET SAVCISI MÜCAHİD ŞAMİL KOCA'YA TEMİZELLER'DEN DESTEK!

TEMİZELLER VE YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ, SAVCI KOCA’YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI...
Ordu’da Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca'nın ailesiyle birlikte gittiği bir lokantada, lokanta çalışanları tarafından dövülmesi büyük bir tartışmaya yol açtı. Olayın ardından bazı gazete, televizyon ve internet haber portallarında, yaşananların adeta Savcı Koca'nın sorumluluğunda olduğu yönünde haberler yapılması tepkilere neden oldu. Olayın yaşandığı gün çekilen kamera kayıtlarında Savcı Koca'nın haklılığını gösteren görüntülerin ortaya çıkması, kamuoyunda Savcı Koca'ya olan desteğin hızla artmasına yol açtı.   TEMİZELLER'DEN SAVCI KOCA’YA DESTEK AÇIKLAMASI TEMİZELLER Haber Programı, Savcı Mücahit Şamil Koca'ya yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınadı. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL, yaşanan olayda iki önemli hususa dikkat çekti. TÜBCEL, devletin savcısının, özellikle herkese açık bir yerde dövülmesinin kabul edilemeyeceğini belirtti ve olayın ardından bazı haber kuruluşlarının Savcı Koca'yı suçlu gibi göstermesinin asıl konuşulması gereken konu olduğunu vurguladı. TEMİZELLER olarak Savcı Koca'nın yanında olduklarını ifade eden TÜBCEL, bu tür haberlerin yargısız infaz anlamına geldiğini ve ilgili haber kuruluşları hakkında Cumhuriyet Savcılıkları'nın acilen soruşturma başlatması gerektiğini söyledi.   YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA Yargıda Birlik Derneği de olaya ilişkin açıklama yaptı ve manipülatif haber ve paylaşımların kabul edilemez olduğunu belirtti. Dernek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Olayın yaşandığı yer ve zamanda Ünye Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın ailesiyle birlikte bir lokantaya gittiği, lokanta çalışanlarının servis süresinin her seferinde farklı verilmesi nedeniyle savcı ile işletme sahibi arasında tartışma yaşandığı, tartışma sırasında işletme çalışanlarının savcıya fiziksel saldırıda bulunduğu ve yumruk attığı belirtildi. Saldırı sırasında savcının kayınvalidesinin ve kucağındaki dokuz aylık bebeğinin yere düşerek yaralandığı ifade edildi. Olayın ardından Aybastı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla kamera kayıtları ve tanık beyanlarından olayla ilgili olarak üç kişinin gözaltına alındığı, şüphelilerden birinin tutuklandığı ve bir diğerinin ev hapsi tedbiri uygulandığı öğrenilmiştir.” Dernek, Savcı Koca'nın ailesini koruma amacıyla hareket eden bir meslektaşlarını zan altında bırakan ve kamuoyunu yönlendirme amaçlı manipülatif haber ve paylaşımların kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, Yargıda Birlik Ailesi olarak Savcı Koca ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini ve hukuki sürecin hassasiyetle yürütülmesi için yakından takipte olduklarını kamuoyuna duyurdu.
TEMİZELLER VE YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ, SAVCI KOCA’YA YAPILAN SALDIRIYI KINADI...

Ordu’da Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca'nın ailesiyle birlikte gittiği bir lokantada, lokanta çalışanları tarafından dövülmesi büyük bir tartışmaya yol açtı.

Olayın ardından bazı gazete, televizyon ve internet haber portallarında, yaşananların adeta Savcı Koca'nın sorumluluğunda olduğu yönünde haberler yapılması tepkilere neden oldu. Olayın yaşandığı gün çekilen kamera kayıtlarında Savcı Koca'nın haklılığını gösteren görüntülerin ortaya çıkması, kamuoyunda Savcı Koca'ya olan desteğin hızla artmasına yol açtı.

 

TEMİZELLER'DEN SAVCI KOCA’YA DESTEK AÇIKLAMASI

TEMİZELLER Haber Programı, Savcı Mücahit Şamil Koca'ya yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınadı. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL, yaşanan olayda iki önemli hususa dikkat çekti. TÜBCEL, devletin savcısının, özellikle herkese açık bir yerde dövülmesinin kabul edilemeyeceğini belirtti ve olayın ardından bazı haber kuruluşlarının Savcı Koca'yı suçlu gibi göstermesinin asıl konuşulması gereken konu olduğunu vurguladı. TEMİZELLER olarak Savcı Koca'nın yanında olduklarını ifade eden TÜBCEL, bu tür haberlerin yargısız infaz anlamına geldiğini ve ilgili haber kuruluşları hakkında Cumhuriyet Savcılıkları'nın acilen soruşturma başlatması gerektiğini söyledi.

 

YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Yargıda Birlik Derneği de olaya ilişkin açıklama yaptı ve manipülatif haber ve paylaşımların kabul edilemez olduğunu belirtti. Dernek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Olayın yaşandığı yer ve zamanda Ünye Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın ailesiyle birlikte bir lokantaya gittiği, lokanta çalışanlarının servis süresinin her seferinde farklı verilmesi nedeniyle savcı ile işletme sahibi arasında tartışma yaşandığı, tartışma sırasında işletme çalışanlarının savcıya fiziksel saldırıda bulunduğu ve yumruk attığı belirtildi. Saldırı sırasında savcının kayınvalidesinin ve kucağındaki dokuz aylık bebeğinin yere düşerek yaralandığı ifade edildi. Olayın ardından Aybastı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla kamera kayıtları ve tanık beyanlarından olayla ilgili olarak üç kişinin gözaltına alındığı, şüphelilerden birinin tutuklandığı ve bir diğerinin ev hapsi tedbiri uygulandığı öğrenilmiştir.”

Dernek, Savcı Koca'nın ailesini koruma amacıyla hareket eden bir meslektaşlarını zan altında bırakan ve kamuoyunu yönlendirme amaçlı manipülatif haber ve paylaşımların kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, Yargıda Birlik Ailesi olarak Savcı Koca ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini ve hukuki sürecin hassasiyetle yürütülmesi için yakından takipte olduklarını kamuoyuna duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.