GAZİEMİR KIZILAYDAN YÜREK ISITAN GÖRÜNTÜLER

GÜNDEM 15.04.2022 - 11:36, Güncelleme: 25.04.2022 - 11:14 167955+ kez okundu.
 

GAZİEMİR KIZILAYDAN YÜREK ISITAN GÖRÜNTÜLER

Türk Kızılay Gaziemir Şubesi Başkanı Davut Dinçel, bedensel engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve yapılan sosyal incelemeler sonucunda İhtiyaçlarını belirledikleri ailelerin akülü araçlarını teslim ettiğini söyledi.
 Dinçel, dezavantajlı grupta bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerine misafir olduklarını, Devletimize ve Kızılay’ımıza hayır dua aldıklarını belirtti. Kızılay Gaziemir Şube başkanı Davut Dinçel kendi bulunduğumuz bölge insanlarıyla mükemmel bir ilişki kurduklarını hiç kimseyi incitmeden kırmadan yardıma ihtiyacı olan insanları belirleyip onların ihtiyaçlarını elimizden geldiği kadarıyla ulaştırmaya çalışıyoruz dedi. Dinçel öte yandan bizleri güvenip yardımlarını ve hayırları esirgemeyen iş insanlarımıza esnaflarımıza kısacası hayırseverlerimize buradan şükran duygularımı iletmek istiyorum dedi. Dinçel Kızılay markasının bir dünya markası olduğunu dünyanın neresinde bir mazlum olursa olsun ona yardım eli uzatmak isteyen çabalayan bir Kızılay markasının olduğu bu Kızılay markasının değerini daha çok bilmemiz gerektiğini söyledi  .             Şubemize gelemeyecek durumda olan aileler evlerinde ziyaret edilerek bağışçılarımızın bize emanet ettiği yardım malzemeleri teslim edildi. Türk Kızılay Gaziemir şubemize destek veren başta bağışçı ve gönüllülerimiz olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı lsun.        
Türk Kızılay Gaziemir Şubesi Başkanı Davut Dinçel, bedensel engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve yapılan sosyal incelemeler sonucunda İhtiyaçlarını belirledikleri ailelerin akülü araçlarını teslim ettiğini söyledi.

 Dinçel, dezavantajlı grupta bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerine misafir olduklarını, Devletimize ve Kızılay’ımıza hayır dua aldıklarını belirtti.

Kızılay Gaziemir Şube başkanı Davut Dinçel kendi bulunduğumuz bölge insanlarıyla mükemmel bir ilişki kurduklarını hiç kimseyi incitmeden kırmadan yardıma ihtiyacı olan insanları belirleyip onların ihtiyaçlarını elimizden geldiği kadarıyla ulaştırmaya çalışıyoruz dedi.

Dinçel öte yandan bizleri güvenip yardımlarını ve hayırları esirgemeyen iş insanlarımıza esnaflarımıza kısacası hayırseverlerimize buradan şükran duygularımı iletmek istiyorum dedi.

Dinçel Kızılay markasının bir dünya markası olduğunu dünyanın neresinde bir mazlum olursa olsun ona yardım eli uzatmak isteyen çabalayan bir Kızılay markasının olduğu bu Kızılay markasının değerini daha çok bilmemiz gerektiğini söyledi  .

 

         

Şubemize gelemeyecek durumda olan aileler evlerinde ziyaret edilerek bağışçılarımızın bize emanet ettiği yardım malzemeleri teslim edildi. Türk Kızılay  Gaziemir şubemize destek veren başta bağışçı ve gönüllülerimiz olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı lsun.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.