GÜZELBAHÇE'DE BU İŞİN ADINI SAVCI KOYACAK...!

SİYASET 12.08.2022 - 11:50, Güncelleme: 12.08.2022 - 12:32 26967+ kez okundu.
 

GÜZELBAHÇE'DE BU İŞİN ADINI SAVCI KOYACAK...!

GÜZELBAHÇE'DE BU İŞİN ADINI SAVCI KOYACAK...!
TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet Tübcel'in, izleyicilerine bir mesajı var. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel diyorki; bugün saat 16.00'da TEMİZELLER'de yayınlanacak Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili programı sakın ha sakın kaçırmayın.  Tübcel bu mesajı sadece vatandaşlara değil kamu yetkililerine de mutlaka izlemeleri gerektiğini belirtiyor.  Çünkü Araştırmacı Gazeteci Tübcel başta ilgili savcılar olmak üzere kamu görevlilerine 'Bu işin adını siz koyacaksınız' diyor. Unutmayın...! Ahmet Tübcel'in şok belgelerle açıklayacağı 'Güzelbahçe Dosyası' Temizeller Haber Programı bugün saat 16.00'da Canlı yayınla tüm sosyal medya platformlarında... Canlı yayın linkleri: https://www.facebook.com/temizellergazetesi/ https://www.youtube.com/Temizellertv
GÜZELBAHÇE'DE BU İŞİN ADINI SAVCI KOYACAK...!

TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet Tübcel'in, izleyicilerine bir mesajı var. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel diyorki; bugün saat 16.00'da TEMİZELLER'de yayınlanacak Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili programı sakın ha sakın kaçırmayın. 

Tübcel bu mesajı sadece vatandaşlara değil kamu yetkililerine de mutlaka izlemeleri gerektiğini belirtiyor. 
Çünkü Araştırmacı Gazeteci Tübcel başta ilgili savcılar olmak üzere kamu görevlilerine 'Bu işin adını siz koyacaksınız' diyor. Unutmayın...! Ahmet Tübcel'in şok belgelerle açıklayacağı 'Güzelbahçe Dosyası' Temizeller Haber Programı bugün saat 16.00'da Canlı yayınla tüm sosyal medya platformlarında...

Canlı yayın linkleri:

https://www.facebook.com/temizellergazetesi/

https://www.youtube.com/Temizellertv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.