İDUĞ KENDİ PARTİSİNİ DE KARIŞTIRDI

SİYASET 07.02.2022 - 09:33, Güncelleme: 07.02.2022 - 10:56 34562+ kez okundu.
 

İDUĞ KENDİ PARTİSİNİ DE KARIŞTIRDI

İSTİFALAR DEVAM EDECEK
İDUĞ KENDİ PARTİSİNİ DE KARIŞTIRDI Başkanlığını yaptığı Bornova Belediyesini skandallarla karıştıran Mustafa İduğ şimdi de partisi CHP'yi karıştırdı. İduğ iddiaya göre, CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nda kendisine yakın isimleri partiden istifa ettirmeye başladı. Bornova CHP karıştı. CHP Bornova’da sular durulmuyor. Ertürk Çapın’ın başkanlığını yaptığı CHP’de Bornova’da ilçe yönetiminde art arda istifalar gelmeye devam ediyor. İSTİFA DALGASI İLÇE SEKRETERİYLE BAŞLAMIŞTI CHP Bornova’da geçtiğimiz haftalarda flaş bir gelişme yaşanmış, Metin Akgün ilçe sekreterliği görevinden istifa etmişti. Çapın Akgün’ün yerine Cemal Kocaoğlu’nu göreve atamıştı. İKİ ÖNEMLİ İSİMDEN İSTİFA Bornova’da ilçe Saymanı Sabri Çam’ın görevinden istifa ettiği, yönetime bu yönde dilekçe verdiği kaydedildi. Eğitim Sekreteri Yıldız Albayrak’ın da görevinden istifa ettiği gelen kulis bilgiler arasında. İSTİFALAR DEVAM EDECEK CHP Bornova’da uzun süredir yaşanan çalkantının ilerleyen süreçte de devam edileceği belirtiliyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde yönetimde yer alan bazı isimlerinden görevinden istifa edeceği belirtildi. Mustafa İduğ'un talimatlarıyla yaşanan sürece istifalara parti genel merkezinin çok büyük tepki gösterdiği öğrenildi.  
İSTİFALAR DEVAM EDECEK

İDUĞ KENDİ PARTİSİNİ DE KARIŞTIRDI

Başkanlığını yaptığı Bornova Belediyesini skandallarla karıştıran Mustafa İduğ şimdi de partisi CHP'yi karıştırdı. İduğ iddiaya göre, CHP Bornova İlçe Başkanlığı'nda kendisine yakın isimleri partiden istifa ettirmeye başladı. Bornova CHP karıştı. CHP Bornova’da sular durulmuyor. Ertürk Çapın’ın başkanlığını yaptığı CHP’de Bornova’da ilçe yönetiminde art arda istifalar gelmeye devam ediyor.

İSTİFA DALGASI İLÇE SEKRETERİYLE BAŞLAMIŞTI

CHP Bornova’da geçtiğimiz haftalarda flaş bir gelişme yaşanmış, Metin Akgün ilçe sekreterliği görevinden istifa etmişti. Çapın Akgün’ün yerine Cemal Kocaoğlu’nu göreve atamıştı.

İKİ ÖNEMLİ İSİMDEN İSTİFA

Bornova’da ilçe Saymanı Sabri Çam’ın görevinden istifa ettiği, yönetime bu yönde dilekçe verdiği kaydedildi. Eğitim Sekreteri Yıldız Albayrak’ın da görevinden istifa ettiği gelen kulis bilgiler arasında.

İSTİFALAR DEVAM EDECEK

CHP Bornova’da uzun süredir yaşanan çalkantının ilerleyen süreçte de devam edileceği belirtiliyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde yönetimde yer alan bazı isimlerinden görevinden istifa edeceği belirtildi. Mustafa İduğ'un talimatlarıyla yaşanan sürece istifalara parti genel merkezinin çok büyük tepki gösterdiği öğrenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.