İZMİR BELEDİYELERİ BİRBİRLERİYLE YARIŞTI...

GÜNDEM 27.10.2021 - 10:53, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53 33074+ kez okundu.
 

İZMİR BELEDİYELERİ BİRBİRLERİYLE YARIŞTI...

ŞARKI FESTİVALİ GİBİ CUMHURİYET BAYRAMI
SİBEL CAN...MFÖ...SILA..ŞEVVAL SAM...HALUK LEVENT..GRİPİN...CENK BOSNALI...ANADOLU ATEŞİ..OĞUZ AKSAÇ..CANER GÜLSÜM...GRUP SAKİLER VS VS VS   Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı Cumhuriyet 98. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin en yoğunu ise İzmir'de yaşanacağa benziyor. İzmir'deki belediyeler Cumhuriyet'i en verimli şekilde kutlamak için adeta yarışıyor.    BELEDİYELER YARIŞTI   Bu yarışın en önemlisi ise konser etkinliklerinde yaşanıyor. Kemalpaşa Belediyesi'nden, Menemen Belediyesi'ne, Menemen Belediyesi'nden Buca Belediyesi'ne, Bergama Belediyesi'nden, Aliağa Belediyesi'ne, Konak Belediyesi'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kadar birçok belediye yüzbinlerce lira para harcayıp konserler düzenleyecek.     SİBEL CAN..MFÖ..SILA..ŞEVVAL SAM.. VS   Belediyelerin basın birimlerinden yapılan açıklamaya göre ünlü sanatçılar Sibel Can, Haluk Levent Menemen Belediyesi, Mazhar Fuat Özkan Aliağa Belediyesi, Şevval Sam Kemalpaşa Belediyesi, Anadolu Ateşi Menderes Belediyesi, Grup Sakiler Bergama Belediyesi, Cenk Bosnalı Konak Belediyesi, Gripin Buca Belediyesi Oğuz Aksaç, Caner Gülsüm Menemen Belediyesi  vs vs vs tarafından ücretleri karşılanmak üzere konserler verecek.    Sanatçıların aldıkları ücretler ise belediyelerce açıklanmadı.      
ŞARKI FESTİVALİ GİBİ CUMHURİYET BAYRAMI

SİBEL CAN...MFÖ...SILA..ŞEVVAL SAM...HALUK LEVENT..GRİPİN...CENK BOSNALI...ANADOLU ATEŞİ..OĞUZ AKSAÇ..CANER GÜLSÜM...GRUP SAKİLER VS VS VS

 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı Cumhuriyet 98. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin en yoğunu ise İzmir'de yaşanacağa benziyor. İzmir'deki belediyeler Cumhuriyet'i en verimli şekilde kutlamak için adeta yarışıyor. 
 
BELEDİYELER YARIŞTI
 
Bu yarışın en önemlisi ise konser etkinliklerinde yaşanıyor. Kemalpaşa Belediyesi'nden, Menemen Belediyesi'ne, Menemen Belediyesi'nden Buca Belediyesi'ne, Bergama Belediyesi'nden, Aliağa Belediyesi'ne, Konak Belediyesi'nden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kadar birçok belediye yüzbinlerce lira para harcayıp konserler düzenleyecek.  
 
SİBEL CAN..MFÖ..SILA..ŞEVVAL SAM.. VS
 
Belediyelerin basın birimlerinden yapılan açıklamaya göre ünlü sanatçılar Sibel Can, Haluk Levent Menemen Belediyesi, Mazhar Fuat Özkan Aliağa Belediyesi, Şevval Sam Kemalpaşa Belediyesi, Anadolu Ateşi Menderes Belediyesi, Grup Sakiler Bergama Belediyesi, Cenk Bosnalı Konak Belediyesi, Gripin Buca Belediyesi Oğuz Aksaç, Caner Gülsüm Menemen Belediyesi  vs vs vs tarafından ücretleri karşılanmak üzere konserler verecek. 
 
Sanatçıların aldıkları ücretler ise belediyelerce açıklanmadı.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.