“'Bucalının hakkını her zaman savunacağız”

04.11.2021 - 12:54, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53
 

“'Bucalının hakkını her zaman savunacağız”

AK PARTİLİ KALFAOĞLU'NDAN 'BUCA BELEDİYESİ OPERASYONU' AÇIKLAMASI “'Bucalının hakkını her zaman savunacağız”
 AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, Buca Belediyesi'nde patlak veren yolsuzluk operasyonunu yakından takip ettiklerini belirterek, “İşin ucu kime dokunursa dokunsun takipçisi olacağız. Biz Bucalının hakkını her zaman koruyacağız'’ dedi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 28 Ekim 2021'de gerçekleştirilen operasyonda, Buca Belediyesi ihalelerinde yolsuzluk olaylarına karıştıkları iddia edilen 15 şüpheliden 12'si gözaltına alınmış, 4 kişi tutuklanmış ve yakalama kararı olan 3 kişi de firar etmişti. “CHP'nin liyakatsiz yönetim anlayışının sonucu” Son yaşanan olayın Bucalıların yıllardan beri şikayetçi olduğu CHP’li Buca Belediyesi’nin liyakatsiz yönetim anlayışının adeta bir tezahürü olduğunun altını çizen Hakan Kalfaoğlu, “'Bucalının hakkını her zaman savunacağız dedik ve söz verdik. Hukuki sürecin yakından takipçisi olacağız. İşin ucu kime dokunursa dokunsun takipçisi olacağız. Biz Bucalının hakkını her zaman koruyacağız'’ Buradan Buca Belediye Başkanı sayın Erhan Kılıç'a çağrıda bulunuyoruz. Olayın yakından takipçisi olmasını ve Buca halkına konu hakkında açıklama yapmasını istiyoruz.” diye konuştu.    
AK PARTİLİ KALFAOĞLU'NDAN 'BUCA BELEDİYESİ OPERASYONU' AÇIKLAMASI “'Bucalının hakkını her zaman savunacağız”

 AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, Buca Belediyesi'nde patlak veren yolsuzluk operasyonunu yakından takip ettiklerini belirterek, “İşin ucu kime dokunursa dokunsun takipçisi olacağız. Biz Bucalının hakkını her zaman koruyacağız'’ dedi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 28 Ekim 2021'de gerçekleştirilen operasyonda, Buca Belediyesi ihalelerinde yolsuzluk olaylarına karıştıkları iddia edilen 15 şüpheliden 12'si gözaltına alınmış, 4 kişi tutuklanmış ve yakalama kararı olan 3 kişi de firar etmişti.

“CHP'nin liyakatsiz yönetim anlayışının sonucu”

Son yaşanan olayın Bucalıların yıllardan beri şikayetçi olduğu CHP’li Buca Belediyesi’nin liyakatsiz yönetim anlayışının adeta bir tezahürü olduğunun altını çizen Hakan Kalfaoğlu, “'Bucalının hakkını her zaman savunacağız dedik ve söz verdik. Hukuki sürecin yakından takipçisi olacağız. İşin ucu kime dokunursa dokunsun takipçisi olacağız. Biz Bucalının hakkını her zaman koruyacağız'’ Buradan Buca Belediye Başkanı sayın Erhan Kılıç'a çağrıda bulunuyoruz. Olayın yakından takipçisi olmasını ve Buca halkına konu hakkında açıklama yapmasını istiyoruz.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.