KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NE 'RÜŞVET' OPERASYONU

GÜNDEM 09.11.2021 - 11:36, Güncelleme: 17.11.2021 - 09:28 40324+ kez okundu.
 

KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NE 'RÜŞVET' OPERASYONU

KEMALPAŞA BELEDİYESİ'Nİ JANDARMA BASTI
KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NE 'RÜŞVET' OPERASYONU...! KEMALPAŞA BELEDİYESİ'Nİ JANDARMA BASTI İzmir'in Kermalpaşa Belediyesi'ne rüşvet baskını yapıldı. Rüşvet iddiaları kapsamında 6'sı belediye çalışanı 11 kişi gözaltına alındı. İki hafta önce de Buca Belediyesi'ne yolsuzluk iddiaları nedeniyle polis tarafından basılmış gözaltı ve sonrası tutuklamalar yaşanmıştı.
KEMALPAŞA BELEDİYESİ'Nİ JANDARMA BASTI

KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NE 'RÜŞVET' OPERASYONU...!

KEMALPAŞA BELEDİYESİ'Nİ JANDARMA BASTI

İzmir'in Kermalpaşa Belediyesi'ne rüşvet baskını yapıldı. Rüşvet iddiaları kapsamında 6'sı belediye çalışanı 11 kişi gözaltına alındı. İki hafta önce de Buca Belediyesi'ne yolsuzluk iddiaları nedeniyle polis tarafından basılmış gözaltı ve sonrası tutuklamalar yaşanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.