KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NDE HESAP ZAMANI

GÜNDEM 10.11.2021 - 18:05, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53 52162+ kez okundu.
 

KEMALPAŞA BELEDİYESİ'NDE HESAP ZAMANI

Düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor. İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor. Gözaltına alınan belediye çalışanlarının, İmar ve Şehircilik ile Yapı Kayıt Müdürlüğü'nde görevli İ.V., M.Ç., C.Y., A.Ö. ve Y.H. ile eski Yapı Kontrol Müdürü K.A. olduğu öğrenildi. Sorgularının ardından şüphelilerin adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, jandarma tarafından dün sabah saatlerinde Kemalpaşa'da düzenlenen operasyonda 6'sı belediye çalışanı 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin rüşvet vermek, almak ve aracılık etmek suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelilerin, izinsiz yapı ve bina inşa eden firma ve vatandaşlara cezai işlem yapılmaması, yasal mevzuata uygun olmayan binalara ruhsat ve yapı kullanma belgesi verilmesi karşılığında rüşvet alıp, verdikleri ileri sürüldü. Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda, gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.  
Düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen operasyonda, rüşvet alıp, verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, 6'sı belediye çalışanı 11 kişinin jandarmadaki işlemleri sürüyor. Gözaltına alınan belediye çalışanlarının, İmar ve Şehircilik ile Yapı Kayıt Müdürlüğü'nde görevli İ.V., M.Ç., C.Y., A.Ö. ve Y.H. ile eski Yapı Kontrol Müdürü K.A. olduğu öğrenildi. Sorgularının ardından şüphelilerin adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, jandarma tarafından dün sabah saatlerinde Kemalpaşa'da düzenlenen operasyonda 6'sı belediye çalışanı 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin rüşvet vermek, almak ve aracılık etmek suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelilerin, izinsiz yapı ve bina inşa eden firma ve vatandaşlara cezai işlem yapılmaması, yasal mevzuata uygun olmayan binalara ruhsat ve yapı kullanma belgesi verilmesi karşılığında rüşvet alıp, verdikleri ileri sürüldü. Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda, gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.