CHP KONAK'TA KÜFÜRLÜ SES KAYDI İDDİASI

SİYASET 16.11.2021 - 15:16, Güncelleme: 16.11.2021 - 18:53 4103+ kez okundu.
 

CHP KONAK'TA KÜFÜRLÜ SES KAYDI İDDİASI

CHP İzmir'in hemen her ilçesinde CHP'li belediye başkanı ile ilçe başkanı arasında kriz ve geçimsizlik yaşanırken bunun hemen hemen tek yaşanmadığı yer Konak Belediyesi ile Konak CHP İlçe Başkanlığı idi.
CHP KONAK'TA KÜFÜRLÜ SES KAYDI İDDİASI 'SENDE Mİ BRÜTÜS' DEDİRTTİ CHP İzmir'in hemen her ilçesinde CHP'li belediye başkanı ile ilçe başkanı arasında kriz ve geçimsizlik yaşanırken bunun hemen hemen tek yaşanmadığı yer Konak Belediyesi ile Konak CHP İlçe Başkanlığı idi. Siyasetteki deneyimi ile İzmir'in en önemli ilçesi Konak'a aday gösterilen ve rekor oyla başkan seçilen Abdül Batur, genç ve çalışkan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile arasındaki diyalog başta CHP camiasında olmak üzere tüm kesimler tarafından örnek gösteriliyordu.  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gruşçu’yu parti içerisinde adeta himayesine almış, siyasetin bütün inceliklerini öğreterek partide daha üst makamlara hazırlıyordu. Ancak ortaya çıkan ses kaydı adeta şok etkisi yarattı. Çağrı Gruşçu'ya ait olduğu iddia edilen ses kaydının dökümü tarihte o meşhur arkadan bıçaklamayı ve sonrasındaki o sözü hatırlattı 'SENDE Mİ BRÜTÜS' İŞTE YAYILAN HABERLER Şu saatlerde ortaya çıkan ses kaydı haberi ise aynen şöyle: CHP İzmir'de Bayraklı ‘da yaşanan kavganın dumanı hala tüterken bunun üzerine şimdi de Konak eklendi. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'ya ait bir ses kaydı partide sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu. 2 YIL ÖNCE KAYDEDİLMİŞ CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya ait olduğu ileri sürülen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a işçi alımı üzerinden hakaret içerdiği iddia edilen ve 2 yıllık olduğu öğrenilen ses kaydı önce partililer arasında daha sonra da CHP Genel Merkez’e kadar uzanmıştı. CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in de rahatsız olduğu ses kaydı nedeniyle şu an parti içerisinde adeta bir kaos yaşanıyor. CHP İzmir'in üst düzey yöneticileri ve Konak Belediyesi Gruşçu'nun derhal istifa etmesi konusunda ısrar ederken, an itibariyle Konak İlçe Başkanlığı'nda da toplantılar düzenleniyor. İlçede kasedin Çağrı Gruşçu'ya kumpas niteliğinde ve kurgu olduğuna dair görüşler ağır basıyor. Bu nedenle de Çağrı Gruşçu'nun istifasının söz konusu olmadığı belirtiliyor.  İddiaya göre ses kaydında Çağrı Gruşçu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a çok ağır küfür ve hakaretler ettiği belirtiliyor.    
CHP İzmir'in hemen her ilçesinde CHP'li belediye başkanı ile ilçe başkanı arasında kriz ve geçimsizlik yaşanırken bunun hemen hemen tek yaşanmadığı yer Konak Belediyesi ile Konak CHP İlçe Başkanlığı idi.

CHP KONAK'TA KÜFÜRLÜ SES KAYDI İDDİASI

'SENDE Mİ BRÜTÜS' DEDİRTTİ

CHP İzmir'in hemen her ilçesinde CHP'li belediye başkanı ile ilçe başkanı arasında kriz ve geçimsizlik yaşanırken bunun hemen hemen tek yaşanmadığı yer Konak Belediyesi ile Konak CHP İlçe Başkanlığı idi. Siyasetteki deneyimi ile İzmir'in en önemli ilçesi Konak'a aday gösterilen ve rekor oyla başkan seçilen Abdül Batur, genç ve çalışkan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile arasındaki diyalog başta CHP camiasında olmak üzere tüm kesimler tarafından örnek gösteriliyordu. 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gruşçu’yu parti içerisinde adeta himayesine almış, siyasetin bütün inceliklerini öğreterek partide daha üst makamlara hazırlıyordu. Ancak ortaya çıkan ses kaydı adeta şok etkisi yarattı. Çağrı Gruşçu'ya ait olduğu iddia edilen ses kaydının dökümü tarihte o meşhur arkadan bıçaklamayı ve sonrasındaki o sözü hatırlattı 'SENDE Mİ BRÜTÜS'

İŞTE YAYILAN HABERLER

Şu saatlerde ortaya çıkan ses kaydı haberi ise aynen şöyle:

CHP İzmir'de Bayraklı ‘da yaşanan kavganın dumanı hala tüterken bunun üzerine şimdi de Konak eklendi. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu'ya ait bir ses kaydı partide sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu.

2 YIL ÖNCE KAYDEDİLMİŞ

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya ait olduğu ileri sürülen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a işçi alımı üzerinden hakaret içerdiği iddia edilen ve 2 yıllık olduğu öğrenilen ses kaydı önce partililer arasında daha sonra da CHP Genel Merkez’e kadar uzanmıştı.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in de rahatsız olduğu ses kaydı nedeniyle şu an parti içerisinde adeta bir kaos yaşanıyor. CHP İzmir'in üst düzey yöneticileri ve Konak Belediyesi Gruşçu'nun derhal istifa etmesi konusunda ısrar ederken, an itibariyle Konak İlçe Başkanlığı'nda da toplantılar düzenleniyor. İlçede kasedin Çağrı Gruşçu'ya kumpas niteliğinde ve kurgu olduğuna dair görüşler ağır basıyor. Bu nedenle de Çağrı Gruşçu'nun istifasının söz konusu olmadığı belirtiliyor. 

İddiaya göre ses kaydında Çağrı Gruşçu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a çok ağır küfür ve hakaretler ettiği belirtiliyor.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.