KICK BOKS’DA KARABAĞLAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ RUZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR.

22.11.2021 - 17:49, Güncelleme: 22.11.2021 - 18:14
 

KICK BOKS’DA KARABAĞLAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ RUZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR.

Zafer üstüne zafer...
21-22 Kasım 2021 Tarihleri arasında Düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma Minikler – Yıldızlar İller arası Minikler Yıldızlar Kıck boks şampiyonasına iştirak eden Karabağlar Halk eğitimi merkezi bünyesinde Çağrı spor derneğinde yapılan çalışmalar iştirak eden minik-yıldız Kıck Boks sporcuları 13 kişi ile iştirak ettikleri şampiyonayı 13 madalya ile tamamlayarak büyük bir başarıya daha imza attı. Müsabakalar ile ilgili bilgi veren Milli Antrenör - Milli hakem ve aynı zamanda Karabağlar halk eğitimi merkezi Kıck boks – Taekwondo usta eğiticisi Ahmet Bereket, “13 sporcu ile iştirak ettiğimiz 10 Kasım Atatürk'ü anma Minikler Yıldızlar Kick Boks Ege bölge Şampiyonasında 13 de 13 yaparak yine büyük bir başarıya imza attık." dedi.  Müsabakaya iştirak eden sporcuların başarılar şu şekilde;  Minikler kategorisinde  Şeyma Gündüz Ege Bölge 1. Arven Arzum Tuğlu Ege Bölge 1. Velihan Durdal Ege Bölge 1. Yağız Murat Altıok Ege Bölge 1. Canberk Güç Ege Bölge 2. Zeynep Sıtkı Ege Bölge 3. Yıldızlar kategorisinde  Ege Yeşilyurt Ege Bölge 1. Selahaddin Yavuz Ege Bölge 1. Özcan Temizsütlü Ege Bölge 1. Taha Yasin Özdemir Ege Bölge 2. Emirhan Yıldız Ege Bölge 2. Eyüp Yavuz Ege Bölge 3. Fehmi Çelik Ege Bölge 3.  İmkan verildiğinde gençlerin her şeyi başarabileceklerini belirten Bereket, "Devletimizin imkanları ile spor yapan çocuklarımızın bu başarıları bir kere daha göstermiştir ki Devletimiz imkan verdiğinde Türk gençlerinin başarılmayacağı hiçbir şey yoktur. Bu vesile ile Başta bu kursların açılmasında desteklerini esirgemeyen Karabağlar Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ Başta olmak üzere İlçe milli eğitim müdürümüz Metin Ender KARABULUT’a, Halk eğitimi merkezi Müdürümüz Sayın Haluk KARACA’ya Müdür yardımcımız Sayın Metin YEL’e Sporcularımıza, değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Zafer üstüne zafer...

21-22 Kasım 2021 Tarihleri arasında Düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü anma Minikler – Yıldızlar İller arası Minikler Yıldızlar Kıck boks şampiyonasına iştirak eden Karabağlar Halk eğitimi merkezi bünyesinde Çağrı spor derneğinde yapılan çalışmalar iştirak eden minik-yıldız Kıck Boks sporcuları 13 kişi ile iştirak ettikleri şampiyonayı 13 madalya ile tamamlayarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Müsabakalar ile ilgili bilgi veren Milli Antrenör - Milli hakem ve aynı zamanda Karabağlar halk eğitimi merkezi Kıck boks – Taekwondo usta eğiticisi Ahmet Bereket, “13 sporcu ile iştirak ettiğimiz 10 Kasım Atatürk'ü anma Minikler Yıldızlar Kick Boks Ege bölge Şampiyonasında 13 de 13 yaparak yine büyük bir başarıya imza attık." dedi. 

Müsabakaya iştirak eden sporcuların başarılar şu şekilde; 
Minikler kategorisinde 
Şeyma Gündüz Ege Bölge 1.
Arven Arzum Tuğlu Ege Bölge 1.
Velihan Durdal Ege Bölge 1.
Yağız Murat Altıok Ege Bölge 1.
Canberk Güç Ege Bölge 2.
Zeynep Sıtkı Ege Bölge 3.
Yıldızlar kategorisinde 
Ege Yeşilyurt Ege Bölge 1.
Selahaddin Yavuz Ege Bölge 1.
Özcan Temizsütlü Ege Bölge 1.
Taha Yasin Özdemir Ege Bölge 2.
Emirhan Yıldız Ege Bölge 2.
Eyüp Yavuz Ege Bölge 3.
Fehmi Çelik Ege Bölge 3. 

İmkan verildiğinde gençlerin her şeyi başarabileceklerini belirten Bereket, "Devletimizin imkanları ile spor yapan çocuklarımızın bu başarıları bir kere daha göstermiştir ki Devletimiz imkan verdiğinde Türk gençlerinin başarılmayacağı hiçbir şey yoktur. Bu vesile ile Başta bu kursların açılmasında desteklerini esirgemeyen Karabağlar Kaymakamımız Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ Başta olmak üzere İlçe milli eğitim müdürümüz Metin Ender KARABULUT’a, Halk eğitimi merkezi Müdürümüz Sayın Haluk KARACA’ya Müdür yardımcımız Sayın Metin YEL’e Sporcularımıza, değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.