KARABAĞLAR'IN ÇÖPLÜĞÜ'NE DEVLET EL KOYDU

SİYASET 08.02.2022 - 17:26, Güncelleme: 09.02.2022 - 10:29 28234+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR'IN ÇÖPLÜĞÜ'NE DEVLET EL KOYDU

KARABAĞLAR'DA 'TEMİZELLER' OPERASYONU
TEMİZELLER Programı bir kez daha vatandaşların gönlünü fethetti. TEMİZELLER Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi sakinlerinden gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. İhbarın yapıldığı mahalleye giden Program Yapımcısı Ahmet Tübcel ve ekibimiz ilçenin göbeğinde moloz dağlarıyla karşılaştı. Olay yerinde incelemeler ve mahalle sakinleri ile röportajlar yapan TEMİZELLER rezaleti kamuoyu ile paylaştı. Karabağlar Belediyesi'nin neden olduğu skandal görüntülere devlette sesiz kalmadı. İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü olay yerini fotoğraflayarak işlem başlattı. Müdürlük ayrıca Karabağlar Belediyesi ile iletişime geçip moloz yığınlarını acilen kaldırmasını istedi. Öte yandan Karabağlar Kaymakamlığı da yaşananlar karşısında harekete geçti. Kaymakamlık TEMİZELLER'de gündeme getirilen haberi ihbar kabul edip işlem başlattı. Karabağlar'da yaşanan moloz rezaleti ve gelişmeler Cuma günü saat 16.00'da tüm detayları ile TEMİZELLER Programı'nda olacak... Sakın kaçırmayın...
KARABAĞLAR'DA 'TEMİZELLER' OPERASYONU

TEMİZELLER Programı bir kez daha vatandaşların gönlünü fethetti. TEMİZELLER Karabağlar Tahsin Yazıcı Mahallesi sakinlerinden gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. İhbarın yapıldığı mahalleye giden Program Yapımcısı Ahmet Tübcel ve ekibimiz ilçenin göbeğinde moloz dağlarıyla karşılaştı. Olay yerinde incelemeler ve mahalle sakinleri ile röportajlar yapan TEMİZELLER rezaleti kamuoyu ile paylaştı. Karabağlar Belediyesi'nin neden olduğu skandal görüntülere devlette sesiz kalmadı. İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü olay yerini fotoğraflayarak işlem başlattı. Müdürlük ayrıca Karabağlar Belediyesi ile iletişime geçip moloz yığınlarını acilen kaldırmasını istedi. Öte yandan Karabağlar Kaymakamlığı da yaşananlar karşısında harekete geçti. Kaymakamlık TEMİZELLER'de gündeme getirilen haberi ihbar kabul edip işlem başlattı.

Karabağlar'da yaşanan moloz rezaleti ve gelişmeler Cuma günü saat 16.00'da tüm detayları ile TEMİZELLER Programı'nda olacak...

Sakın kaçırmayın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.