TEMİZELLER'DEN İZMİR MİLLİ EĞİTİME ÇAĞRI

GÜNDEM 27.04.2022 - 19:55, Güncelleme: 27.04.2022 - 19:55
 

TEMİZELLER'DEN İZMİR MİLLİ EĞİTİME ÇAĞRI

İzmir eğitim camiası sabırsız , Temizeller daha sabırsız
İzmir milli eğitim camiasında Temizeller hasreti bitiyor, Temizeller programı 13 Mayıs saat 16.00 da ekranlarda sevenleri ile buluşuyor. Temizeller programının İzmir milli eğitim müdürlüğünde yaşanan usulsüz olayları ve kamu zararlarını gündeme getirip işlediği konuları haberleştirip kamuoyu ile paylaşan ve ‘’artık hiçbir şey karanlıkta kalmayacak’’ sloganı olan Temizeller programı milli eğitim camiası içinde en çok seyredilen program oldu. Bugüne kadar uğradığı haksızlıkları bir türlü derdini anlatamayan binlerce personelin sesi olan Temizeller programı milli eğitim camiası içerisinde, işini doğru- düzgün namuslu bir şekilde yapanların umut ışığı ve öz güven kaynağı oldu.  İzleyenler açısından büyük umut kaynağı olan programa gösterilen ilgide programa yağmur gibi gelen bilgi ve belgelerden açıkça belli oluyordu. Temizeller programı öncelikle İzmir’imizin neresinde olursa olsun milli eğitim ile alakalı gönderilen bütün bilgi ve belgeleri sonuç alıncaya kadar takip etmeye devam edecek Ramazan ayının ilahi atmosferini bozmamak adına ve bilakis gündeme getirdiğimiz ve getireceğimiz milli eğitim kadrolarında çalışan bazı kişilerin bu mübarek ayı ve bu gece idrak edeceğimiz mübarek Kadir gecesinde  fırsat bilerek belki yaptıkları için af ve mağfiret dilerler, bu tür usulsüz işlemleri yapacak olanlar ise vazgeçip doğru düzgün namuslu işler yaparlar diye programlarımıza bir ay ara vermiş bulunuyorduk. Mayıs ayının 13.05.2022 saat 16.00 tarihinde başlayacak olan Temizeller programında bunları tek tek masaya yatırıp ele alacağız. İzmir milli eğitim müdürlüğünde yöneticiler tarafından oluşturulan kamu zararlarını peşkeş iddialarını, rüşvet, sahte rapor ,taciz, özel okullar için hazırlanan usulsüz raporlar, usulsüz atamalar, adam kayırmalar , özel okullar üzerinden rant elde etmeler, eğitim gönüllüleri derneği üzerinden büyük rant elde etmeler, İl müdür yardımcısının eşini branşı itibariyle atanamayacağı özel eğitim kurumuna yönetici olarak atayıp hem ek ders hem de sınavlarda hep yedek üye yazılarak maddi menfaat sağlayan sicili kabarık il müdür yardımcılarını, (milli eğitimin içinde biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz ,siz anladınız kim olduğunu ,zaten mayıs ayının 13 ünde yayınlanacak olan Temizeller programının ilk bölümünde açıklayacağım) Aslında izleyenler Temizeller programına kavuşmak için bir hayli sabırsızlık ile beklenen program, ancak Temizeller program kadroları bir o kadar sabırsızlıkla izleyici ile buluşma gününü iple çekiyor. Görünen o ki bu kavuşma oldukça ses getireceğe benziyor. Benden söylemesi Sizi kalbinizin sahibine emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla…
İzmir eğitim camiası sabırsız , Temizeller daha sabırsız

İzmir milli eğitim camiasında Temizeller hasreti bitiyor, Temizeller programı 13 Mayıs saat 16.00 da ekranlarda sevenleri ile buluşuyor.

Temizeller programının İzmir milli eğitim müdürlüğünde yaşanan usulsüz olayları ve kamu zararlarını gündeme getirip işlediği konuları haberleştirip kamuoyu ile paylaşan ve ‘’artık hiçbir şey karanlıkta kalmayacak’’ sloganı olan Temizeller programı milli eğitim camiası içinde en çok seyredilen program oldu.

Bugüne kadar uğradığı haksızlıkları bir türlü derdini anlatamayan binlerce personelin sesi olan Temizeller programı milli eğitim camiası içerisinde, işini doğru- düzgün namuslu bir şekilde yapanların umut ışığı ve öz güven kaynağı oldu.

 İzleyenler açısından büyük umut kaynağı olan programa gösterilen ilgide programa yağmur gibi gelen bilgi ve belgelerden açıkça belli oluyordu.

Temizeller programı öncelikle İzmir’imizin neresinde olursa olsun milli eğitim ile alakalı gönderilen bütün bilgi ve belgeleri sonuç alıncaya kadar takip etmeye devam edecek

Ramazan ayının ilahi atmosferini bozmamak adına ve bilakis gündeme getirdiğimiz ve getireceğimiz milli eğitim kadrolarında çalışan bazı kişilerin bu mübarek ayı ve bu gece idrak edeceğimiz mübarek Kadir gecesinde  fırsat bilerek belki yaptıkları için af ve mağfiret dilerler, bu tür usulsüz işlemleri yapacak olanlar ise vazgeçip doğru düzgün namuslu işler yaparlar diye programlarımıza bir ay ara vermiş bulunuyorduk.

Mayıs ayının 13.05.2022 saat 16.00 tarihinde başlayacak olan Temizeller programında bunları tek tek masaya yatırıp ele alacağız.

İzmir milli eğitim müdürlüğünde yöneticiler tarafından oluşturulan kamu zararlarını peşkeş iddialarını, rüşvet, sahte rapor ,taciz, özel okullar için hazırlanan usulsüz raporlar, usulsüz atamalar, adam kayırmalar , özel okullar üzerinden rant elde etmeler, eğitim gönüllüleri derneği üzerinden büyük rant elde etmeler, İl müdür yardımcısının eşini branşı itibariyle atanamayacağı özel eğitim kurumuna yönetici olarak atayıp hem ek ders hem de sınavlarda hep yedek üye yazılarak maddi menfaat sağlayan sicili kabarık il müdür yardımcılarını, (milli eğitimin içinde biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz ,siz anladınız kim olduğunu ,zaten mayıs ayının 13 ünde yayınlanacak olan Temizeller programının ilk bölümünde açıklayacağım)

Aslında izleyenler Temizeller programına kavuşmak için bir hayli sabırsızlık ile beklenen program, ancak Temizeller program kadroları bir o kadar sabırsızlıkla izleyici ile buluşma gününü iple çekiyor.

Görünen o ki bu kavuşma oldukça ses getireceğe benziyor. Benden söylemesi

Sizi kalbinizin sahibine emanet ediyorum.

Kalın sağlıcakla…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.