RAMAZAN YILMAZ VE EBRU YILMAZ'IN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ!

EĞİTİM 12.06.2024 - 12:50, Güncelleme: 12.06.2024 - 12:50 153363+ kez okundu.
 

RAMAZAN YILMAZ VE EBRU YILMAZ'IN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ!

TEMİZELLER İDDİALARI GÜNDEME GETİRDİ MÜFETTİŞ DEVREYE GİRDİ
TEMİZELLER program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve Eşi Ebru Yılmaz’ın usulsüzlük yaptıkları iddia edilen iş ve işlemleri haber dosyası haline getirerek belgeleriyle ekranlara yansıtmıştı. TEMİZELLER ’in ısrarla takip ettiği haberler sonrasında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu iddialar hakkında hemen olaya el koymuş ve soruşturma başlatmıştı.. Soruşturmayı yapan müfettişler soruşturmanın selameti açısından Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve Eşi Ebru Yılmaz’ın görev yeri değişikliğini teklif ederek İzmir Valiliği onayıyla Ramazan Yılmaz, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine eşi Ebru Yılmaz ise Özel Bürodan alınarak Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğüne emrine verilmişti. Şimdi ’de tüm gözler müfettişin hazırlayacağı rapora çevrildi.  
TEMİZELLER İDDİALARI GÜNDEME GETİRDİ MÜFETTİŞ DEVREYE GİRDİ

TEMİZELLER program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve Eşi Ebru Yılmaz’ın usulsüzlük yaptıkları iddia edilen iş ve işlemleri haber dosyası haline getirerek belgeleriyle ekranlara yansıtmıştı.

TEMİZELLER ’in ısrarla takip ettiği haberler sonrasında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu iddialar hakkında hemen olaya el koymuş ve soruşturma başlatmıştı..

Soruşturmayı yapan müfettişler soruşturmanın selameti açısından Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve Eşi Ebru Yılmaz’ın görev yeri değişikliğini teklif ederek İzmir Valiliği onayıyla Ramazan Yılmaz, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine eşi Ebru Yılmaz ise Özel Bürodan alınarak Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğüne emrine verilmişti.

Şimdi ’de tüm gözler müfettişin hazırlayacağı rapora çevrildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.