ADÜ ESKİ REKTÖRÜ OSMAN SELÇUK ALDEMİR'E 26 MİLYON TL KİŞİ BORCU ÇIKTI!

EĞİTİM 27.06.2024 - 11:13, Güncelleme: 27.06.2024 - 11:13 184094+ kez okundu.
 

ADÜ ESKİ REKTÖRÜ OSMAN SELÇUK ALDEMİR'E 26 MİLYON TL KİŞİ BORCU ÇIKTI!

TEMİZELLER'İN 1. ADÜ ZAFERİ!
Temizeller programında usta gazeteci Ahmet TÜBCEL’in ortaya çıkartıp gündeme taşıdığı Adnan Menderes Üniversitesi Diş Fakültesi ihalesinin haksız ve usulsüz bir şekilde eski Rektör Osman Selçuk Aldemir tarafından tasfiye edilmesinden dolayı Sayıştay denetçileri üniversitede konu hakkında inceleme başlatmıştı. Yapılan incelemenin ardından Sayıştay denetçileri Osman Selçuk Aldemir tarafından yapılan iş ve işlemleri hukuka aykırı bularak devletin zarara uğratıldığını tespit ederek Osman Selçuk Aldemir’e 26.000.000 TL kişi borcu çıkarttı. Temizellerin gündeme getirdiği Adnan Menderes Üniversitesinde birçok yolsuzluk iddialarının birincisi olan Diş Fakültesi inşaatı ihalesinin yasalara aykırı bir şekilde tasfiye sonrası oluşan kamu zararı devletin denetim organları tarafından da tescil edilmiş oldu. Bu konuyla alakalı tüm belgeler ve görüntüler Cuma saat 16.00 da canlı yayın  www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz. Sakın kaçırmayın…   Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
TEMİZELLER'İN 1. ADÜ ZAFERİ!

Temizeller programında usta gazeteci Ahmet TÜBCEL’in ortaya çıkartıp gündeme taşıdığı Adnan Menderes Üniversitesi Diş Fakültesi ihalesinin haksız ve usulsüz bir şekilde eski Rektör Osman Selçuk Aldemir tarafından tasfiye edilmesinden dolayı Sayıştay denetçileri üniversitede konu hakkında inceleme başlatmıştı.

Yapılan incelemenin ardından Sayıştay denetçileri Osman Selçuk Aldemir tarafından yapılan iş ve işlemleri hukuka aykırı bularak devletin zarara uğratıldığını tespit ederek Osman Selçuk Aldemir’e 26.000.000 TL kişi borcu çıkarttı.

Temizellerin gündeme getirdiği Adnan Menderes Üniversitesinde birçok yolsuzluk iddialarının birincisi olan Diş Fakültesi inşaatı ihalesinin yasalara aykırı bir şekilde tasfiye sonrası oluşan kamu zararı devletin denetim organları tarafından da tescil edilmiş oldu.

Bu konuyla alakalı tüm belgeler ve görüntüler Cuma saat 16.00 da canlı yayın  www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.

Sakın kaçırmayın…

 

Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.