İZMİR BÜYÜKŞEHİR EMEKÇİSİ SOYER'İ PROTESTO ETTİ

SİYASET 17.12.2021 - 08:51, Güncelleme: 17.12.2021 - 09:54 7385+ kez okundu.
 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR EMEKÇİSİ SOYER'İ PROTESTO ETTİ

HAKKIMIZI YEME TUNÇ SOYER
İZMİR Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan işçilerin toplu sözleşme ile hak ettikleri alacaklarını eksik yatırdı. CHP'li Başkan Tunç Soyer'e tepki göstermek için Kültürpark, Basmane kapısında bir araya gelen İZELMAN ve İZENERJİ işçileri "İşçinin alın teri, emeği kutsaldır. Ücretleri geciktirilemez, ertelenemez" pankartı açarak belediyenin hollerine yürüdü. "BELEDİYE işçisi ekmeğinin peşinde", sloganları atarak kendilerine verilen sözlerin tutulmasını isteyen işçiler adına basın açıklaması yapan Genel-İş İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Arif Yıldız, toplu sözleşmedeki kazanılmış ikramiye, avans ve diğer hakların geciktirilerek ödendiğini dile getirdi. Yıldız yaptığı açıklamada, "Sorununun İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları ve sorumlularıyla diyalog yolu ile çözülmesi için her düzeyde yönetici ile görüşüp yollar aradık. Geçtiğimiz hafta ise Genel-İş 1-2 - 3 ve 9 No'lu şube başkanlarımız ve bölge temsilcimiz ile Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Tunç Soyer ile görüştük. Görüşmede, maaş avanslarımızın zamanında ve ikramiyelerimizin tek seferde ödenmesini ısrarla talep etmemize rağmen İZENERJİ emekçisine gece yarısı 1000 TL yatırıldı. Emeğimizin karşılığını parça parça ödenmesini asla kabul etmiyoruz" dedi. Başkan Soyer'i son kez uyardıklarını dile getiren işçiler, "Ödemeler ile ilgili sıkıntılar devam ederse yarın binler onbinler oluruz, sabrımızı sınamayın" diye konuştu.
HAKKIMIZI YEME TUNÇ SOYER

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan işçilerin toplu sözleşme ile hak ettikleri alacaklarını eksik yatırdı. CHP'li Başkan Tunç Soyer'e tepki göstermek için Kültürpark, Basmane kapısında bir araya gelen İZELMAN ve İZENERJİ işçileri "İşçinin alın teri, emeği kutsaldır. Ücretleri geciktirilemez, ertelenemez" pankartı açarak belediyenin hollerine yürüdü.

"BELEDİYE işçisi ekmeğinin peşinde", sloganları atarak kendilerine verilen sözlerin tutulmasını isteyen işçiler adına basın açıklaması yapan Genel-İş İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Arif Yıldız, toplu sözleşmedeki kazanılmış ikramiye, avans ve diğer hakların geciktirilerek ödendiğini dile getirdi.
Yıldız yaptığı açıklamada, "Sorununun İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bürokratları ve sorumlularıyla diyalog yolu ile çözülmesi için her düzeyde yönetici ile görüşüp yollar aradık. Geçtiğimiz hafta ise Genel-İş 1-2 - 3 ve 9 No'lu şube başkanlarımız ve bölge temsilcimiz ile Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Tunç Soyer ile görüştük. Görüşmede, maaş avanslarımızın zamanında ve ikramiyelerimizin tek seferde ödenmesini ısrarla talep etmemize rağmen İZENERJİ emekçisine gece yarısı 1000 TL yatırıldı. Emeğimizin karşılığını parça parça ödenmesini asla kabul etmiyoruz" dedi. Başkan Soyer'i son kez uyardıklarını dile getiren işçiler, "Ödemeler ile ilgili sıkıntılar devam ederse yarın binler onbinler oluruz, sabrımızı sınamayın" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.