İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DE GÖREV YAPAN ÖZEL KALEM İNTİHAR ETTİ!

GÜNDEM 19.07.2024 - 09:18, Güncelleme: 19.07.2024 - 09:18 132585+ kez okundu.
 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DE GÖREV YAPAN ÖZEL KALEM İNTİHAR ETTİ!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın en yakınında yer alan isimlerden birisi olan Haydar İnanır evinde hayatına son verdi. İnanır’ın ölüm nedeni araştırılıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde protokol biriminde görev yapan Haydar İnanır intihar etti. İnanır’ın kendi evinde bu sabaha karşı tabancasıyla intihar etti. Haber kaynaklarına göre İnanır, tabancası ile başına sıkmaya çalıştığında silah tutukluk yaptı ikinci denemesinde ise canına kıydı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken intihar İzmir’de ve Büyükşehir Belediyesi’nde şok etkisi yarattı. 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı iken birlikte çalıştığı İnanır’ı Büyükşehir Belediyesi’ne transfer etmiş İnanır Büyükşehir’de işten atılan işçilerin geri dönüş sürecinde aldığı rolle gündemde yer almıştı.   CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU Haydar İnanır'ın cenazesi 19 Temmuz 2024 (bugün) ikindi namazına müteakip Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın en yakınında yer alan isimlerden birisi olan Haydar İnanır evinde hayatına son verdi. İnanır’ın ölüm nedeni araştırılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde protokol biriminde görev yapan Haydar İnanır intihar etti.

İnanır’ın kendi evinde bu sabaha karşı tabancasıyla intihar etti. Haber kaynaklarına göre İnanır, tabancası ile başına sıkmaya çalıştığında silah tutukluk yaptı ikinci denemesinde ise canına kıydı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken intihar İzmir’de ve Büyükşehir Belediyesi’nde şok etkisi yarattı.

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı iken birlikte çalıştığı İnanır’ı Büyükşehir Belediyesi’ne transfer etmiş İnanır Büyükşehir’de işten atılan işçilerin geri dönüş sürecinde aldığı rolle gündemde yer almıştı.

 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU


Haydar İnanır'ın cenazesi 19 Temmuz 2024 (bugün) ikindi namazına müteakip Örnekköy Cemevi'nden kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.