İZMİR KANTİNCİLER ODASI BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI!

EĞİTİM 08.02.2024 - 13:58, Güncelleme: 08.02.2024 - 14:04 34054+ kez okundu.
 

İZMİR KANTİNCİLER ODASI BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI!

TEMİZELLER ODA BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ'UN ZİMMET BELGELERİNİ YAYINLAYACAK
Haftalardır ısrarla fikri takip yaptığımız İzmir Kantinciler Esnaf Odası’nda yaşanan skandalları gündeme getiren Temizeller program yapımcısı ve sunucusu gazeteci Ahmet Tübcel bu hafta İzmir Kantinciler Odası Başkanı ÖZGÜR YAVUZ’ un zimmet belgelerini yayınlayacak. Temizeller Kantinciler odasına üye olan kayıtlı esnafın bin bir zorlukla ödediği üye aidatlarının oda başkanı Özgür Yavuz tarafından nasıl Çarçur Edildiğinin, Har Vurup Harman Savurduğunu belgeleriyle gözler önüne serecek. Sakın kaçırmayın... Canlı yayınımızı Cuma saat 16.00 da  www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.   HABER İHBAR İLETİŞİM ADRESLERİMİZ: Whatsapp. 0 533 263 43 78 temizelleranaliz@gmail.com
TEMİZELLER ODA BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ'UN ZİMMET BELGELERİNİ YAYINLAYACAK

Haftalardır ısrarla fikri takip yaptığımız İzmir Kantinciler Esnaf Odası’nda yaşanan skandalları gündeme getiren Temizeller program yapımcısı ve sunucusu gazeteci Ahmet Tübcel bu hafta İzmir Kantinciler Odası Başkanı ÖZGÜR YAVUZ’ un zimmet belgelerini yayınlayacak.

Temizeller Kantinciler odasına üye olan kayıtlı esnafın bin bir zorlukla ödediği üye aidatlarının oda başkanı Özgür Yavuz tarafından nasıl Çarçur Edildiğinin, Har Vurup Harman Savurduğunu belgeleriyle gözler önüne serecek.

Sakın kaçırmayın...

Canlı yayınımızı Cuma saat 16.00 da

 www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.

 

HABER İHBAR İLETİŞİM ADRESLERİMİZ:

Whatsapp. 0 533 263 43 78

temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.