İZMİR MİLLİ EĞİTİM, YARGITAY ONURSAL BAŞKANI AKARCA’YI AĞIRLAYACAK

GÜNDEM 23.09.2024 - 16:40, Güncelleme: 23.09.2024 - 16:40 144882 kez okundu.
 

İZMİR MİLLİ EĞİTİM, YARGITAY ONURSAL BAŞKANI AKARCA’YI AĞIRLAYACAK

MEHMET AKARCA, İZMİR’DE EĞİTİM MÜFETTİŞLERİYLE BİR ARAYA GELİYOR..
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk yargısının önemli isimlerinden Yargıtay Onursal Başkanı Mehmet Akarca’yı ağırlamaya hazırlanıyor. Akarca, 27 Eylül Cuma günü İzmir’de düzenlenecek etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ile bir araya gelecek. Etkinlikte, Teftiş Kurulu Başkanı Koray Aykurt’un başkanlığındaki eğitim müfettişlerine kısa bir konuşma yapacak olan Akarca, Türk İdari Hukuku ve Ceza Hukuku konularında bir konferans verecek. Temizeller programı Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tübcel  Sayın Akarca ile yaptığı telefon görüşmesinde , İzmir ve İzmirlilere özel bir önem verdiğini belirterek, “İzmir benim için çok özel bir yer. Bu şehre ve İzmirlilere hizmet etmekten her zaman gurur duydum,” dedi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen daveti geri çeviremeyeceğini vurgulayan Akarca, “Sayın Ömer Yahşi ve Teftiş Kurulu Başkanı Koray Aykurt ile müfettiş arkadaşlarımızla bir araya gelmek, mesleki bilgilerimi paylaşmak beni fazlasıyla mutlu edecek,” ifadelerini kullandı. Bu anlamlı buluşma, eğitim alanında bilgi alışverişine katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor.
MEHMET AKARCA, İZMİR’DE EĞİTİM MÜFETTİŞLERİYLE BİR ARAYA GELİYOR..

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk yargısının önemli isimlerinden Yargıtay Onursal Başkanı Mehmet Akarca’yı ağırlamaya hazırlanıyor. Akarca, 27 Eylül Cuma günü İzmir’de düzenlenecek etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ile bir araya gelecek.

Etkinlikte, Teftiş Kurulu Başkanı Koray Aykurt’un başkanlığındaki eğitim müfettişlerine kısa bir konuşma yapacak olan Akarca, Türk İdari Hukuku ve Ceza Hukuku konularında bir konferans verecek.

Temizeller programı Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tübcel  Sayın Akarca ile yaptığı telefon görüşmesinde , İzmir ve İzmirlilere özel bir önem verdiğini belirterek, “İzmir benim için çok özel bir yer. Bu şehre ve İzmirlilere hizmet etmekten her zaman gurur duydum,” dedi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen daveti geri çeviremeyeceğini vurgulayan Akarca, “Sayın Ömer Yahşi ve Teftiş Kurulu Başkanı Koray Aykurt ile müfettiş arkadaşlarımızla bir araya gelmek, mesleki bilgilerimi paylaşmak beni fazlasıyla mutlu edecek,” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı buluşma, eğitim alanında bilgi alışverişine katkı sağlaması açısından büyük önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.