İZMİR'İ 30 MÜFETTİŞ İNCELEMEYE ALDI

ASAYİŞ 14.06.2022 - 12:03, Güncelleme: 14.06.2022 - 17:38 44838+ kez okundu.
 

İZMİR'İ 30 MÜFETTİŞ İNCELEMEYE ALDI

Belediyeler de valilik de denetlenecek
İzmir’de başta Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olmak üzere kamu kurumlarını kapsayan geniş kapsamlı denetimler başlıyor. İçişleri Bakanlığının bu amaçla Ankara’dan 30 müfettiş gönderdiği teftişler bugün başladı. İçişleri Bakanlığının İzmir’de son yılların en büyük teftişine hazırlandığı belirtildi. Bakanlığın bu amaçla Ankara’dan 30 müfettiş gönderdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre müfettişler bugünden itibaren başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olmak üzere kamu kurumlarında teftiş çalışmalarına başladı.  Belediyelere bağlı kuruluşlarda da dosyalarve ihaleler ele alınacak. VALİLİK DE DENETLENECEK Denetlenecek kurumlar arasında belediyelerin yanı sıra İzmir Valiliği ve bağlı kurumları da olacak. Denetleme kapsamında hem Valiliğin hem de belediyelerin sadece yakın dönemi değil son 10 yıllık işlerinin inceleneceği gelen bilgiler arasında yer aldı. ÜÇ AY SÜRECEK İçişleri Bakanlığı müfettişleri için Karşıyaka’daki Vilayet Evi’nde yerlerin ayırtıldığı belirtildi. Denetimlerin yaklaşık 3 ay süreceği öğrenildi. Denetim raporları ,tamamlanmasının ardından müfettişlerce İçişleri Bakanlığına sunulacak.
Belediyeler de valilik de denetlenecek

İzmir’de başta Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olmak üzere kamu kurumlarını kapsayan geniş kapsamlı denetimler başlıyor. İçişleri Bakanlığının bu amaçla Ankara’dan 30 müfettiş gönderdiği teftişler bugün başladı.

İçişleri Bakanlığının İzmir’de son yılların en büyük teftişine hazırlandığı belirtildi. Bakanlığın bu amaçla Ankara’dan 30 müfettiş gönderdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre müfettişler bugünden itibaren başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olmak üzere kamu kurumlarında teftiş çalışmalarına başladı.  Belediyelere bağlı kuruluşlarda da dosyalarve ihaleler ele alınacak.

VALİLİK DE DENETLENECEK

Denetlenecek kurumlar arasında belediyelerin yanı sıra İzmir Valiliği ve bağlı kurumları da olacak. Denetleme kapsamında hem Valiliğin hem de belediyelerin sadece yakın dönemi değil son 10 yıllık işlerinin inceleneceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

ÜÇ AY SÜRECEK

İçişleri Bakanlığı müfettişleri için Karşıyaka’daki Vilayet Evi’nde yerlerin ayırtıldığı belirtildi. Denetimlerin yaklaşık 3 ay süreceği öğrenildi. Denetim raporları ,tamamlanmasının ardından müfettişlerce İçişleri Bakanlığına sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.