KARABAĞLAR RÜŞVET DOSYALARI İZMİR CUMHURİYET SAVCILIĞI'NDA

SİYASET 21.03.2022 - 11:42, Güncelleme: 25.03.2022 - 14:52 36062+ kez okundu.
 

KARABAĞLAR RÜŞVET DOSYALARI İZMİR CUMHURİYET SAVCILIĞI'NDA

KARABAĞLAR YARGIYA TAŞINDI
KARABAĞLAR RÜŞVET DOSYALARI İZMİR CUMHURİYET SAVCILIĞINDA KARABAĞLAR YARGIYA TAŞINDI TEMİZELLER kimsenin yapamadığını yaptı. Bir süredir ısrarla Karabağlar Belediyesi'nde yaşanan rüşvet ve usulsüzlük iddialarını gündeme taşıyan TEMİZELLER Programı başta ilçedeki muhalefet ve yetkililerin iddialar karşınında sessiz kalmalarına adeta tokat gibi cevap verip, kamu görevini yerine getirdi. TEMİZELLER Programı yapımcısı Ahmet TÜBCEL, belediye de yaşanan rüşvet dosyası ve usulsüz işlemleri yargıya taşıdı. Ahmet TÜBCEL, avukatı aracılığıyla iddiaları dilekçe haline getirerek, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşıdı. Ahmet TÜBCEL, 'kamu zararı nerede varsa hele birde yönetenler kamu zararı karşısında sus pus oluyorlarsa iş TEMİZELLER'e düşer dedi.  TÜBCEL, yaptığı açıklamada ' Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile hem yüz yüze görüştüğümde hem de televizyon programımda defalarca çağrı yaptığım halde ancak aylar sonra gerekli olanı, yapması gerekeni yaptı. Suçlu olduğu iddia eden kişiyi adeta koruyarak suçun üzerini aylarca örttü. Ben rüşveti programımda belgeledikten sonra yargıya gitti. Gitti denilemez aslında kendini kurtarmak için mecbur kaldı.  HARAMZADELERE YEDİRMEYECEĞİM Selvitopu gibi ilçedeki muhalefet partileri ve yetkililerden de ses çıkmadı. Kısacası duyarlı belediye meclis üyeleri hariç herkes üç maymunu oynadı. Hal böyle olunca doğma büyüme Karabağlar çocuğu ve kamu görevi yapan bir birey olarak iş başa düştü. Karabağlar Belediyesi ile ilgili tüm iddiaları avukatlarım ile masaya yatırıp suç duyurusu haline getirdim. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığımıza dilekçelerimiz verdik. Karabağlar Belediyesi'nde yaşanan skandal iddiaların peşini bırakmayacağım. Karabağlar halkının, yetimin, fakirin, fukaranın kursağından geçecek lokmayı haramzadelere yedirmeyeceğim'dedi. Öte yandan Ahmet TÜBCEL, haksızlık, hukuksuzluk, rüşvet ve yolsuzluk iddiaları karşısında susan, Karabağlar halkının oyları ile seçilerek koltukları işgal eden ve bu konulara karşı duyarsız ve sessiz kalan herkesi esefle kınıyorum'diye konuştu. Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Mail:  temizelleranaliz@gmail.com
KARABAĞLAR YARGIYA TAŞINDI

KARABAĞLAR RÜŞVET DOSYALARI İZMİR CUMHURİYET SAVCILIĞINDA

KARABAĞLAR YARGIYA TAŞINDI

TEMİZELLER kimsenin yapamadığını yaptı. Bir süredir ısrarla Karabağlar Belediyesi'nde yaşanan rüşvet ve usulsüzlük iddialarını gündeme taşıyan TEMİZELLER Programı başta ilçedeki muhalefet ve yetkililerin iddialar karşınında sessiz kalmalarına adeta tokat gibi cevap verip, kamu görevini yerine getirdi. TEMİZELLER Programı yapımcısı Ahmet TÜBCEL, belediye de yaşanan rüşvet dosyası ve usulsüz işlemleri yargıya taşıdı. Ahmet TÜBCEL, avukatı aracılığıyla iddiaları dilekçe haline getirerek, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşıdı. Ahmet TÜBCEL, 'kamu zararı nerede varsa hele birde yönetenler kamu zararı karşısında sus pus oluyorlarsa iş TEMİZELLER'e düşer dedi.  TÜBCEL, yaptığı açıklamada ' Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile hem yüz yüze görüştüğümde hem de televizyon programımda defalarca çağrı yaptığım halde ancak aylar sonra gerekli olanı, yapması gerekeni yaptı. Suçlu olduğu iddia eden kişiyi adeta koruyarak suçun üzerini aylarca örttü. Ben rüşveti programımda belgeledikten sonra yargıya gitti. Gitti denilemez aslında kendini kurtarmak için mecbur kaldı. 

HARAMZADELERE YEDİRMEYECEĞİM

Selvitopu gibi ilçedeki muhalefet partileri ve yetkililerden de ses çıkmadı. Kısacası duyarlı belediye meclis üyeleri hariç herkes üç maymunu oynadı. Hal böyle olunca doğma büyüme Karabağlar çocuğu ve kamu görevi yapan bir birey olarak iş başa düştü. Karabağlar Belediyesi ile ilgili tüm iddiaları avukatlarım ile masaya yatırıp suç duyurusu haline getirdim. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığımıza dilekçelerimiz verdik. Karabağlar Belediyesi'nde yaşanan skandal iddiaların peşini bırakmayacağım. Karabağlar halkının, yetimin, fakirin, fukaranın kursağından geçecek lokmayı haramzadelere yedirmeyeceğim'dedi.
Öte yandan Ahmet TÜBCEL, haksızlık, hukuksuzluk, rüşvet ve yolsuzluk iddiaları karşısında susan, Karabağlar halkının oyları ile seçilerek koltukları işgal eden ve bu konulara karşı duyarsız ve sessiz kalan herkesi esefle kınıyorum'diye konuştu.

Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78

Mail:  temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.