Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'dan skandal atama!

SİYASET 26.04.2024 - 16:25, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:25 110873 kez okundu.
 

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'dan skandal atama!

FIRAT SENİ ÇAĞIRIYOR SİMGE!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun İstanbul Şişli Belediyesi’nde ismi gündemden düşmeyen ve skandallar prensesi olarak adlandırılan Simge Eldeniz’ i başkan yardımcısı olarak atadı. Belediye başkanlığına başladığı günden itibaren kocası ve çocuklarının yanında azarladığı belediye müdürleri ile ismini duyuran belediye başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu bununla yetinmeyip belediyede çalışan personelleri insan kaynakları sorumlusunun yanında psikolog eşliğinde görüşme talimatı vermesi belediye içerisinde tepkilere neden olmuştu. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu son olarak Şişli Belediyesinde adı sık sık tartışma konusu olan Simge Eldeniz yüzünden başı ağrıyacak gibi görünüyor.  Simge Eldeniz ‘in Antalya Muratpaşa Belediyesinde çalıştığı dönemde Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak ŞEHİT edilen  Fırat Çakıroğlu için skandal bir paylaşımda bulunduğu öğrenildi.   Simge Eldeniz ‘in geçmiş dönmedeki açıklama ve Şişli Belediyesi’nde yaşadığı olaylarla  İzmir'de şimdiden gündem olmaya başladı.   Simge Eldeniz ‘in 2015'te Ege Üniversitesi'nde öğrenci kılığına girmiş bölücü terör örgütü mensuplarınca  ŞEHİT edilen Fırat Çakıroğlu için sosyal medyadan paylaştığı mesaj TÜRK MİLLETİNİ derinden yaralamıştı. İŞTE SİMGE ELDENİZİN O İNSANLIK DIŞI TWİTİ   Simge Eldeniz ‘in Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nde Turunç Masa sorumlusu olarak görev yaptığı dönemde Fırat Çakıroğlu için ;''“…Efendim neymiş bir insan ölmüşmüş de yazıkmışmış da… Ben sizin hümanizm anlayışınıza s….m!”” sözleri Antalya'da büyük yankı yaratmış, MHP Antalya il teşkilatı ve Ülkü Ocakları Eldeniz'e sert tepki göstermişti.   İZMİRLİ SİYASİLERDEN BU ATMAYA ÇOK SERT TEPKİLER GELDİ! İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medyasından yayınladığı mesajda: “Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na hakaret edebilecek kadar “insanlığını” kaybetmiş Simge Eldeniz adlı birisi DEM’ lenmiş CHP tarafından Konak Bel. Bşk. Yar. olarak atanıyor. “İnsan” olan böyle bir paylaşım, karakter sahibi olan da böyle bir atama yapmaz. İzmir ruhu da buna müsaade etmez!” dedi. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na hakaret edebilecek kadar “insanlığını” kaybetmiş Simge Eldeniz adlı birisi DEM’lenmiş CHP tarafından Konak Bel.Bşk.Yar. olarak atanıyor. “İnsan” olan böyle bir paylaşım,karakter sahibi olan da böyle bir atama yapmaz.İzmir ruhu da buna müsade etmez! pic.twitter.com/CR2bdBUJnZ — Tamer Osmanağaoğlu (@TmrOsmanagaoglu) April 23, 2024 MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise sosyal medyasından paylaştığı mesajda, “CHP’de skandallar bitmiyor. Konak Belediyesi’ne şehidimize hakaret edecek kadar Türk’e düşman bir atama yapıldı. Asıl sözüm CHP güzellemesi yapan soysuzlara. Bakalım buna ne diyeceksiniz” dedi. CHP’de skandallar bitmiyor. Konak Belediyesi’ne şehidimize hakaret edecek kadar Türk’e düşman bir atama yapıldı. Asıl sözüm CHP güzellemesi yapan soysuzlara .Bakalım buna ne diyeceksiniz.. pic.twitter.com/S57w8Mg302 — Veysel Şahin (@VeyselSahinMhp) April 23, 2024
FIRAT SENİ ÇAĞIRIYOR SİMGE!

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun İstanbul Şişli Belediyesi’nde ismi gündemden düşmeyen ve skandallar prensesi olarak adlandırılan Simge Eldeniz’ i başkan yardımcısı olarak atadı.


Belediye başkanlığına başladığı günden itibaren kocası ve çocuklarının yanında azarladığı belediye müdürleri ile ismini duyuran belediye başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu bununla yetinmeyip belediyede çalışan personelleri insan kaynakları sorumlusunun yanında psikolog eşliğinde görüşme talimatı vermesi belediye içerisinde tepkilere neden olmuştu.


Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu son olarak Şişli Belediyesinde adı sık sık tartışma konusu olan Simge Eldeniz yüzünden başı ağrıyacak gibi görünüyor. 


Simge Eldeniz ‘in Antalya Muratpaşa Belediyesinde çalıştığı dönemde Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak ŞEHİT edilen  Fırat Çakıroğlu için skandal bir paylaşımda bulunduğu öğrenildi.

 
Simge Eldeniz ‘in geçmiş dönmedeki açıklama ve Şişli Belediyesi’nde yaşadığı olaylarla  İzmir'de şimdiden gündem olmaya başladı.
 
Simge Eldeniz ‘in 2015'te Ege Üniversitesi'nde öğrenci kılığına girmiş bölücü terör örgütü mensuplarınca  ŞEHİT edilen Fırat Çakıroğlu için sosyal medyadan paylaştığı mesaj TÜRK MİLLETİNİ derinden yaralamıştı.


İŞTE SİMGE ELDENİZİN O İNSANLIK DIŞI TWİTİ

 

Simge Eldeniz ‘in Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nde Turunç Masa sorumlusu olarak görev yaptığı dönemde Fırat Çakıroğlu için ;''“…Efendim neymiş bir insan ölmüşmüş de yazıkmışmış da… Ben sizin hümanizm anlayışınıza s….m!”” sözleri Antalya'da büyük yankı yaratmış, MHP Antalya il teşkilatı ve Ülkü Ocakları Eldeniz'e sert tepki göstermişti.

 

İZMİRLİ SİYASİLERDEN BU ATMAYA ÇOK SERT TEPKİLER GELDİ!

İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu sosyal medyasından yayınladığı mesajda: “Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na hakaret edebilecek kadar “insanlığını” kaybetmiş Simge Eldeniz adlı birisi DEM’ lenmiş CHP tarafından Konak Bel. Bşk. Yar. olarak atanıyor. “İnsan” olan böyle bir paylaşım, karakter sahibi olan da böyle bir atama yapmaz. İzmir ruhu da buna müsaade etmez!” dedi.

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na hakaret edebilecek kadar “insanlığını” kaybetmiş Simge Eldeniz adlı birisi DEM’lenmiş CHP tarafından Konak Bel.Bşk.Yar. olarak atanıyor. “İnsan” olan böyle bir paylaşım,karakter sahibi olan da böyle bir atama yapmaz.İzmir ruhu da buna müsade etmez! pic.twitter.com/CR2bdBUJnZ

— Tamer Osmanağaoğlu (@TmrOsmanagaoglu) April 23, 2024


MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise sosyal medyasından paylaştığı mesajda, “CHP’de skandallar bitmiyor. Konak Belediyesi’ne şehidimize hakaret edecek kadar Türk’e düşman bir atama yapıldı. Asıl sözüm CHP güzellemesi yapan soysuzlara. Bakalım buna ne diyeceksiniz” dedi.

CHP’de skandallar bitmiyor.

Konak Belediyesi’ne şehidimize hakaret edecek kadar Türk’e düşman bir atama yapıldı.

Asıl sözüm CHP güzellemesi yapan soysuzlara .Bakalım buna ne diyeceksiniz.. pic.twitter.com/S57w8Mg302

— Veysel Şahin (@VeyselSahinMhp) April 23, 2024
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.