MUSTAFA İNCE BENDEN 300 BİN LİRA ELDEN PARA İSTEDİ

SİYASET 15.08.2022 - 09:33, Güncelleme: 15.08.2022 - 11:34 27562+ kez okundu.
 

MUSTAFA İNCE BENDEN 300 BİN LİRA ELDEN PARA İSTEDİ

Araştırmacı Gazeteci Ahmet TÜBCEL'in, Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili hazırladığı program, İzmir'in gündemine bomba gibi düştü...
MUSTAFA İNCE BENDEN 300 BİN LİRA ELDEN PARA İSTEDİ! Araştırmacı usta Gazeteci Ahmet Tübcel ‘in, Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili hazırladığı program, İzmir'in gündemine bomba gibi düştü. Programın canlı yayın konuğu Milli Sporcu Mehmet Yaman'ın açıklamaları sonrası özellikle kolluk ile yargının nasıl hareket edeceği merak konusu oldu. Mehmet Yaman, TEMİZELLER Programının Yapımcısı Ahmet Tübcel ‘e canlı yayında, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin kendisinden GO-Kart pistine 'olur' vermek için bağış adı altında elden 300 bin lira nakit para istediğini söyledi. Başarılı Milli sporcu aynı cümleyi programın içerisinde defalarca söyledi. Yaman, programda Güzelbahçe’de yapılmak istenen Dünyada ilk ona girecek Avrupa’da ise ilk üçe girecek Go Kart pisti ile ilgili merak edilenleri cevapladı. Yaman, bilirkişi raporu için kimsenin kendilerini aramadığını söylerken “Alanda tek bir ağaç kesildiğini ispatlasınlar hem bu işi hem sporu bırakırım” dedi. Motorların ağaçlara zarar vermediğini belirten Yaman, “Bütün dünya bunu bilmiyor da sadece burası mı biliyor. Bütün dünyada bu pistler ormanların etrafında ve bir zararı yok. Zaten biz yerleşik alana uzak bir alandayız. Ekstra tarım yapılmıyor, yapıldığını da ispat etsinler yine işi bırakırım. Bizim araçlarımızın gidebileceği bir yola ihtiyaç var. Şimdilik sadece Uşak belediyesinin sağladığı imkanlarla antrenmanlarımızı yapıyoruz ve İzmir’den her hafta oraya sporcuların aileleri ile taşınıyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası standartlarda pistini İzmir Güzelbahçe ilçesine kazandırmak istiyoruz ayrıca bu pist buraya yapıldıktan sonra her yıl yapılacak yarışmalara yaklaşık sporcular ile beraber gelecek 2500 kişi hesaplanırsa Güzelbahçe ve İzmir’imize inanılmaz bir katma değer kazandıracak dedi. Öte yandan bu yapılacak pistin Güzelbahçe İzmir ve ülkemizin tanıtımında önemli bir rol oynayacağına da değindi. Çünkü bu sporu milyonlar izliyor” ifadelerini kullandı.
Araştırmacı Gazeteci Ahmet TÜBCEL'in, Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili hazırladığı program, İzmir'in gündemine bomba gibi düştü...

MUSTAFA İNCE BENDEN 300 BİN LİRA ELDEN PARA İSTEDİ!

Araştırmacı usta Gazeteci Ahmet Tübcel ‘in, Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili hazırladığı program, İzmir'in gündemine bomba gibi düştü. Programın canlı yayın konuğu Milli Sporcu Mehmet Yaman'ın açıklamaları sonrası özellikle kolluk ile yargının nasıl hareket edeceği merak konusu oldu.

Mehmet Yaman, TEMİZELLER Programının Yapımcısı Ahmet Tübcel ‘e canlı yayında, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin kendisinden GO-Kart pistine 'olur' vermek için bağış adı altında elden 300 bin lira nakit para istediğini söyledi. Başarılı Milli sporcu aynı cümleyi programın içerisinde defalarca söyledi. Yaman, programda Güzelbahçe’de yapılmak istenen Dünyada ilk ona girecek Avrupa’da ise ilk üçe girecek Go Kart pisti ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

Yaman, bilirkişi raporu için kimsenin kendilerini aramadığını söylerken “Alanda tek bir ağaç kesildiğini ispatlasınlar hem bu işi hem sporu bırakırım” dedi.

Motorların ağaçlara zarar vermediğini belirten Yaman, “Bütün dünya bunu bilmiyor da sadece burası mı biliyor. Bütün dünyada bu pistler ormanların etrafında ve bir zararı yok. Zaten biz yerleşik alana uzak bir alandayız. Ekstra tarım yapılmıyor, yapıldığını da ispat etsinler yine işi bırakırım. Bizim araçlarımızın gidebileceği bir yola ihtiyaç var. Şimdilik sadece Uşak belediyesinin sağladığı imkanlarla antrenmanlarımızı yapıyoruz ve İzmir’den her hafta oraya sporcuların aileleri ile taşınıyoruz.

Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası standartlarda pistini İzmir Güzelbahçe ilçesine kazandırmak istiyoruz ayrıca bu pist buraya yapıldıktan sonra her yıl yapılacak yarışmalara yaklaşık sporcular ile beraber gelecek 2500 kişi hesaplanırsa Güzelbahçe ve İzmir’imize inanılmaz bir katma değer kazandıracak dedi. Öte yandan bu yapılacak pistin Güzelbahçe İzmir ve ülkemizin tanıtımında önemli bir rol oynayacağına da değindi.

Çünkü bu sporu milyonlar izliyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.