'PAZAR YERİNE NE YAPACAKSINIZ SAYIN BAŞKAN?'

03.11.2021 - 11:54, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:53
 

'PAZAR YERİNE NE YAPACAKSINIZ SAYIN BAŞKAN?'

TEMİZELLER TORBALI BELEDİYE BAŞKANI'NA SORUYOR 'PAZAR YERİNE NE YAPACAKSINIZ SAYIN BAŞKAN?' İzmir'in önemli ilçelerinden olan Torbalı'da ilçe belediyesi ilginç kararlar almaya devam ediyor. Belediye ilçeye 40 yıldır hizmet veren pazaryerini tamamen taşımaya hazırlanıyor. İlçe merkezindeki pazaryerinin yerleşim alanın 2 kilimetre ilerisine ve afet toplanma bölgesine kurulacak olması ise tepkiyle karşılanıyor. İlçelinin en çok merak ettiği konu ise pazarın taşınmasının ardından ilçe merkezindeki geniş araziye ne yapılacağı. İddiaya göre belediye burayı bir AVM'ye vermeye hazırlanıyor.  TARLAYA PAZARYERİ OLUR MU? Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 40 yıldır ilçeye hizmet veren kapalı pazar yerini hiçbir altyapısı olmayan boş bir tarlaya taşımak istiyor. Üstelik burası afet toplanma merkezi. Torbalı'da hem pazarcılar hem de vatandaşlar alınan karara çok sert tepki gösteriyor. Pazarcı esnafı TEMİZELLER'e yaptığı açıklamada alınan kararın yalnız kendilerini değil vatandaşları da mağdur edeceğini belirtiyor. CHP'li ilçe belediyesinin bu kararının önümüzdeki hafta hem pazarcılar hemde vatandaşlar tarafından belediye önünde protesto edileceği söyleniyor.  

TEMİZELLER TORBALI BELEDİYE BAŞKANI'NA SORUYOR

'PAZAR YERİNE NE YAPACAKSINIZ SAYIN BAŞKAN?'

İzmir'in önemli ilçelerinden olan Torbalı'da ilçe belediyesi ilginç kararlar almaya devam ediyor. Belediye ilçeye 40 yıldır hizmet veren pazaryerini tamamen taşımaya hazırlanıyor. İlçe merkezindeki pazaryerinin yerleşim alanın 2 kilimetre ilerisine ve afet toplanma bölgesine kurulacak olması ise tepkiyle karşılanıyor. İlçelinin en çok merak ettiği konu ise pazarın taşınmasının ardından ilçe merkezindeki geniş araziye ne yapılacağı. İddiaya göre belediye burayı bir AVM'ye vermeye hazırlanıyor. 

TARLAYA PAZARYERİ OLUR MU?

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 40 yıldır ilçeye hizmet veren kapalı pazar yerini hiçbir altyapısı olmayan boş bir tarlaya taşımak istiyor. Üstelik burası afet toplanma merkezi. Torbalı'da hem pazarcılar hem de vatandaşlar alınan karara çok sert tepki gösteriyor. Pazarcı esnafı TEMİZELLER'e yaptığı açıklamada alınan kararın yalnız kendilerini değil vatandaşları da mağdur edeceğini belirtiyor. CHP'li ilçe belediyesinin bu kararının önümüzdeki hafta hem pazarcılar hemde vatandaşlar tarafından belediye önünde protesto edileceği söyleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.