SARUHANLI BELEDİYESİ'NDEKİ YOLSUZLUKLAR ULUSAL BASINDA

SİYASET 21.12.2021 - 15:16, Güncelleme: 21.12.2021 - 15:23 8517+ kez okundu.
 

SARUHANLI BELEDİYESİ'NDEKİ YOLSUZLUKLAR ULUSAL BASINDA

ULUSAL BASIN SARUHANLI'YA EL ATTI
TEMİZELLER Haber Programı'nın ortaya çıkardığı Manisa'nın Saruhanlı Belediyesi'nde yaşanan yolsuzluk iddiaları ulusal basının gündemine oturdu. Araştırmacı Gazeteci Ahmet Tübcel'in yolsuzluk iddialarını gündeme getirmesinin ardından İçişleri Bakanlığı devreye girdi. İddiaların tek tek araştırılması için belediyeye müfettiş gönderen bakanlık hazırlanan raporlar doğrultusunda soruşturma izni verdi.  ULUSALLAR SARUHANLI'DA  Soruşturma iznini ardından ise ilçeye ulusal medya akın etti. Önce A Haber Saruhanlı'ya giderek hem yolsuzluk iddialarını yerinde inceledi hem de ilçeli ve ilçenin kanaat önderleriyle röportajlar yaptı. İlçe belediyesini merceğe alan son basın yayın kuruluşu ise Yeni Şafak oldu. Ulusal basının ilgi odağı olan Saruhanlı Belediyesi'nde yaşanan son gelişmeler, belgeler ve röportajlar Cuma günü TEMİZELLER Programı'nda olacak. Sakın kaçırmayın...  
ULUSAL BASIN SARUHANLI'YA EL ATTI


TEMİZELLER Haber Programı'nın ortaya çıkardığı Manisa'nın Saruhanlı Belediyesi'nde yaşanan yolsuzluk iddiaları ulusal basının gündemine oturdu. Araştırmacı Gazeteci Ahmet Tübcel'in yolsuzluk iddialarını gündeme getirmesinin ardından İçişleri Bakanlığı devreye girdi. İddiaların tek tek araştırılması için belediyeye müfettiş gönderen bakanlık hazırlanan raporlar doğrultusunda soruşturma izni verdi. 

ULUSALLAR SARUHANLI'DA 

Soruşturma iznini ardından ise ilçeye ulusal medya akın etti. Önce A Haber Saruhanlı'ya giderek hem yolsuzluk iddialarını yerinde inceledi hem de ilçeli ve ilçenin kanaat önderleriyle röportajlar yaptı. İlçe belediyesini merceğe alan son basın yayın kuruluşu ise Yeni Şafak oldu. Ulusal basının ilgi odağı olan Saruhanlı Belediyesi'nde yaşanan son gelişmeler, belgeler ve röportajlar Cuma günü TEMİZELLER Programı'nda olacak. Sakın kaçırmayın...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.