SEFADAKİ REKTÖR UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÇIKTI

EĞİTİM 03.06.2022 - 10:44, Güncelleme: 14.06.2022 - 14:23
 

SEFADAKİ REKTÖR UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÇIKTI

Millet can çekişirken...
TEMİZELLER Haber Programı'nın 'Millet cefada rektör' sefada başlığı ile paylaştığı ve eğitim camiası arasında tartışmaya neden olan paylaşımının kakramanı Uşak Üniversitesi Rektörlüğü çıktı. Millet kriz içerisinde boğuşurken rektörlüğe son model makam aracı alınması tepkiye neden oldu. Uşak Üniversitesi 16 Mayıs 2022-31 Aralık 2024 dönemi kullanmak üzere lüks makam aracı kiralamak için ihaleye çıktı. Makam aracı kiralama ihalesinin 21 Nisan’da Uşak Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı rektörlük binasında yapıldı.  Rektörlüğün ihale için hazırladığı teknik şartnamede kiralanacak makam aracının marka ve modeli yazılamadığı için bunun dışında Audi A6'yı tarif eden tüm detaylar verildi. Detaylarda şunlar kaydedildi: “Araç binek (sedan) tip, 2020 model ve üstü olacaktır, aracın kilometresi en fazla 75.000 km. olacaktır. Araç, 1900 cc ve dizel motor gücü en az 190 beygir ve üzerleri, koltuk sayısı 5 kişilik, net ağırlık en az 1500 kg, bagaj kapasitesi en az 550 litre, yükseklik en az 1450 mm ve uzunluk en az 4765 mm olacaktır. Araç tam otomatik veya yarı otomatik vites, 4X4, 7 ileri ve üstü olacaktır. Araç rengi siyah olacaktır. Sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastığı (araçta en az 6 hava yastığı olacaktır.), ön ve arka koltuklarda emniyet kemeri, bluetooth, anahtarsız çalıştırma, hız sabitleme karartılmış arka ve yan camlar geri görüş kamerası, yağmur sensörü, ABS, yokuş kalkış sistemi, lastik basınç kontrol sistemi, yorgunluk tespiti, gündüz sürüş farları (aydınlatma), far sensörü, ön ve arka park sensörü, koltuk ısıtma, yol bilgisayarı,ön arka dijital klima, sanruf bulunacaktır.” TEM 615 BİN LİRA Yapılan ihale sonucunda Uşak Üniversitesi, 615 bin TL ödeyerek lüks makam aracı kiraladı.Taraflar arasında imzalanan sözleşmenin bedeli 615 bin 69 TL oldu. Ayda 19 bin 840 TL kira ödenecek araç, 31 ay boyunca üniversite tarafından kullanılacak.  
Millet can çekişirken...

TEMİZELLER Haber Programı'nın 'Millet cefada rektör' sefada başlığı ile paylaştığı ve eğitim camiası arasında tartışmaya neden olan paylaşımının kakramanı Uşak Üniversitesi Rektörlüğü çıktı. Millet kriz içerisinde boğuşurken rektörlüğe son model makam aracı alınması tepkiye neden oldu. Uşak Üniversitesi 16 Mayıs 2022-31 Aralık 2024 dönemi kullanmak üzere lüks makam aracı kiralamak için ihaleye çıktı. Makam aracı kiralama ihalesinin 21 Nisan’da Uşak Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı rektörlük binasında yapıldı. 

Rektörlüğün ihale için hazırladığı teknik şartnamede kiralanacak makam aracının marka ve modeli yazılamadığı için bunun dışında Audi A6'yı tarif eden tüm detaylar verildi. Detaylarda şunlar kaydedildi:

“Araç binek (sedan) tip, 2020 model ve üstü olacaktır, aracın kilometresi en fazla 75.000 km. olacaktır. Araç, 1900 cc ve dizel motor gücü en az 190 beygir ve üzerleri, koltuk sayısı 5 kişilik, net ağırlık en az 1500 kg, bagaj kapasitesi en az 550 litre, yükseklik en az 1450 mm ve uzunluk en az 4765 mm olacaktır. Araç tam otomatik veya yarı otomatik vites, 4X4, 7 ileri ve üstü olacaktır. Araç rengi siyah olacaktır. Sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastığı (araçta en az 6 hava yastığı olacaktır.), ön ve arka koltuklarda emniyet kemeri, bluetooth, anahtarsız çalıştırma, hız sabitleme karartılmış arka ve yan camlar geri görüş kamerası, yağmur sensörü, ABS, yokuş kalkış sistemi, lastik basınç kontrol sistemi, yorgunluk tespiti, gündüz sürüş farları (aydınlatma), far sensörü, ön ve arka park sensörü, koltuk ısıtma, yol bilgisayarı,ön arka dijital klima, sanruf bulunacaktır.”

TEM 615 BİN LİRA

Yapılan ihale sonucunda Uşak Üniversitesi, 615 bin TL ödeyerek lüks makam aracı kiraladı.Taraflar arasında imzalanan sözleşmenin bedeli 615 bin 69 TL oldu. Ayda 19 bin 840 TL kira ödenecek araç, 31 ay boyunca üniversite tarafından kullanılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.