ŞEHİT BABASI İMAM TAŞDEMİR GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

08.08.2022 - 13:02, Güncelleme: 08.08.2022 - 13:49
 

ŞEHİT BABASI İMAM TAŞDEMİR GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Temizeller'e konuşmuştu
Selçuk ilçesinin tarihi İsa Bey Camisi'nde imamlık yapan şehit babası İbrahim Taşdemir, kamuoyunun ve basının gündeminden düşmüyor. Yaptıklarıyla vatandaşlardan büyük beğeni alan sıradışı imam İbrahim Taşdemir, camiye gelen misafirlerini 25 ayrı dil ile selamlayıp hem camisi, hem Selçuk ilçesi hem de İslam dini konusunda bilgilendiriyor. Taşdemir dinler arasındaki birlik ve beraberliği de vurgulayıp konuklarını büyük bir nezaketle uğurluyor. İsa Bey Camiisi'nin 1375 tarihinde inşaa edildiğini belirten İbrahim Taşdemir, İngilizce, Almanca, Fransızca, Urduca, Portekizce ve daha 20 farklı dilde hazırlanmış Kuran-ı Kerim'i ziyaretçilere ücretsiz dağıtıyor. Taşdemir daha sonra konuklarıyla koyu bir sohbet yapıp ikramda da bulunuyor.    TEMİZELLER GÜNDEME GETİRMİŞTİ   Selçuk İsa Bey Camii imamı İbrahim Taşdemir'i Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı gündeme getirmişti. Tübcel şehit babasına İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZSU'nun evine su bağlamadığını ortaya çıkarmıştı. Oğlunu Diyarbakır'de bölücü terör örgütü PKK'nın hain saldırısında kaybeden Taşdemir'in haberi kamuoyunda tepki ile karşılanmış ve İZSU vatandaşlar tarafından mail ve telefonlarla protesto edilmişti.         
Temizeller'e konuşmuştu
Selçuk ilçesinin tarihi İsa Bey Camisi'nde imamlık yapan şehit babası İbrahim Taşdemir, kamuoyunun ve basının gündeminden düşmüyor. Yaptıklarıyla vatandaşlardan büyük beğeni alan sıradışı imam İbrahim Taşdemir, camiye gelen misafirlerini 25 ayrı dil ile selamlayıp hem camisi, hem Selçuk ilçesi hem de İslam dini konusunda bilgilendiriyor. Taşdemir dinler arasındaki birlik ve beraberliği de vurgulayıp konuklarını büyük bir nezaketle uğurluyor. İsa Bey Camiisi'nin 1375 tarihinde inşaa edildiğini belirten İbrahim Taşdemir, İngilizce, Almanca, Fransızca, Urduca, Portekizce ve daha 20 farklı dilde hazırlanmış Kuran-ı Kerim'i ziyaretçilere ücretsiz dağıtıyor. Taşdemir daha sonra konuklarıyla koyu bir sohbet yapıp ikramda da bulunuyor. 
 
TEMİZELLER GÜNDEME GETİRMİŞTİ
 
Selçuk İsa Bey Camii imamı İbrahim Taşdemir'i Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı gündeme getirmişti. Tübcel şehit babasına İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İZSU'nun evine su bağlamadığını ortaya çıkarmıştı. Oğlunu Diyarbakır'de bölücü terör örgütü PKK'nın hain saldırısında kaybeden Taşdemir'in haberi kamuoyunda tepki ile karşılanmış ve İZSU vatandaşlar tarafından mail ve telefonlarla protesto edilmişti. 
 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.