ŞİMDİ YANDIN MUSTAFA İNCE...!

SİYASET 18.08.2022 - 17:48, Güncelleme: 18.08.2022 - 18:00
 

ŞİMDİ YANDIN MUSTAFA İNCE...!

BU YANGINI İTFAİYE BİLE SÖNDÜREMEZ
TEMİZELLER diyor ki; 'BU YANGINI İTFAİYE BİLE SÖNDÜREMEZ- 'ŞİMDİ YANDIN MUSTAFA İNCE'...Diyeceksiniz ki, Güzelbahçe Belediyesi dosyasını açan usta Gazetecei Ahmet Tübcel, belediye ile ilgili neler buldu? Neden bu kadar iddialı konuşuyor?, Bulduğu çok önemli haber ve beraberindeki belgeler neler? Haber yayınlandığında kamuoyunda ve devletin ilgili makamlarında ne gibi gelişmeler yaşanacak? Programda hangi belgeler ekrana getirilecek? Az kaldı, çok az. Cuma saat 16.00'da Ahmet Tübcel'in sunumuyla TEMİZELLER Haber Programı'nda... Kaçırmayın...Sakın ha... 
BU YANGINI İTFAİYE BİLE SÖNDÜREMEZ

TEMİZELLER diyor ki; 'BU YANGINI İTFAİYE BİLE SÖNDÜREMEZ- 'ŞİMDİ YANDIN MUSTAFA İNCE'...Diyeceksiniz ki, Güzelbahçe Belediyesi dosyasını açan usta Gazetecei Ahmet Tübcel, belediye ile ilgili neler buldu? Neden bu kadar iddialı konuşuyor?, Bulduğu çok önemli haber ve beraberindeki belgeler neler? Haber yayınlandığında kamuoyunda ve devletin ilgili makamlarında ne gibi gelişmeler yaşanacak? Programda hangi belgeler ekrana getirilecek? Az kaldı, çok az.

Cuma saat 16.00'da Ahmet Tübcel'in sunumuyla TEMİZELLER Haber Programı'nda...

Kaçırmayın...Sakın ha... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.