SİZ NASIL VİCDANSIZ İNSANLARSINIZ YAHU...

EĞİTİM 23.03.2022 - 15:57, Güncelleme: 01.04.2022 - 12:46
 

SİZ NASIL VİCDANSIZ İNSANLARSINIZ YAHU...

MİLLİ EĞİTİM ESKİ MÜDÜRLERİ YARGILANACAK MI?
İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili usulsüzlük iddialarını gündeme getirip her hafta ayrı bir skandalı ortaya çıkaran TEMİZELLER Programı yapımcısı, usta gazeteci Ahmet TÜBCEL, bu haftada Milli Eğitim eski Müdürleri'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılan şartlı bağışları İzmir Valisi'ni, TC. Millî Eğitim Bakanını nasıl aldatıp sattıklarını belgeleriyle gözler önüne seriyor. Bilindiği üzere 5018 sayılı mali yönetim ve kontrol kanunun 40. Maddesinde ‘’Kamu idarelerine yapılan her türlü bağış ve yardımların bütçede açılacak bir tertibe gelir ve şart kılındığı amaca harcanmak üzere açılacak bir tertibe ödenek kaydedileceği bu ödenekten amaç dışında başka bir tertibe aktarma yapılamayacağı şartlı bağış ve yardımın amaç dışında kullanım nedeniyle yapılan harcamaları sorumluluğu tespit edilenlere ödettirileceği’’ belirtilmektedir TÜM BU BİLGİLER IŞIĞINDA MİLLİ EĞİTİM DOSYASINDA NELER VAR NELER  SAKIN KAÇIRMAYIN CUMA SAAT 16:00'DA  WHATSAAP İHBAR HATTIMIZ : 0 533 263 43 78  
MİLLİ EĞİTİM ESKİ MÜDÜRLERİ YARGILANACAK MI?


İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili usulsüzlük iddialarını gündeme getirip her hafta ayrı bir skandalı ortaya çıkaran TEMİZELLER Programı yapımcısı, usta gazeteci Ahmet TÜBCEL, bu haftada Milli Eğitim eski Müdürleri'nin Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılan şartlı bağışları İzmir Valisi'ni, TC. Millî Eğitim Bakanını nasıl aldatıp sattıklarını belgeleriyle gözler önüne seriyor.


Bilindiği üzere 5018 sayılı mali yönetim ve kontrol kanunun 40. Maddesinde ‘’Kamu idarelerine yapılan her türlü bağış ve yardımların bütçede açılacak bir tertibe gelir ve şart kılındığı amaca harcanmak üzere açılacak bir tertibe ödenek kaydedileceği bu ödenekten amaç dışında başka bir tertibe aktarma yapılamayacağı şartlı bağış ve yardımın amaç dışında kullanım nedeniyle yapılan harcamaları sorumluluğu tespit edilenlere ödettirileceği’’ belirtilmektedir

TÜM BU BİLGİLER IŞIĞINDA MİLLİ EĞİTİM DOSYASINDA NELER VAR NELER 

SAKIN KAÇIRMAYIN CUMA SAAT 16:00'DA 

WHATSAAP İHBAR HATTIMIZ : 0 533 263 43 78

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.