TEMİZELLER BOMBAYI PATLATTI

ASAYİŞ 17.01.2022 - 14:43, Güncelleme: 17.01.2022 - 15:20 12390+ kez okundu.
 

TEMİZELLER BOMBAYI PATLATTI

İZMİR BÜYÜKŞEHİR O PROFESÖRLERE DE MAAŞ BAĞLAMIŞ
TEMİZELLER BOMBAYI PATLATTI İZMİR BÜYÜKŞEHİR O PROFESÖRLERE DE MAAŞ BAĞLAMIŞ İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde patlak veren maaş skandallarına yenileri eklendi. TEMİZELLER Programı yaptığı araştırmada Prof. Dr. Ayşen Uysal'ın yanısıra iki profesörün daha İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden maaş aldığını ortaya çıkardı. 2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayan PKK yandaşı sözde barış bildirgesine Prof.Dr Ayşen Uysal'ın yanısıra, Ege Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Melek Göregenli ve Prof. Dr.Nilgün Toker'in de imza attıkları ve İzmir Büyükşehir  Belediyesi'nden maaş aldıkları ortaya çıktı. YEMELİ- İÇMELİ AVANTA MAAŞ TEMİZELLER 2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayan PKK yandaşı sözde barış bildirisini imzalayan akademisyenlerden İzmirli Prof. Dr. Ayşen Uysal, Prof. Dr. Melek Göregenli ve Prof. Dr. Nilgün Toker'e uzmanlık alanlarıyla hiçbir ilgisi bulunmayan ve yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren belediyeye ait Grand Plaza şirketinde yönetim kurulu üyesi sıfatı vererek maaşa bağladığını belirledi.  SAVCILIK DEVREDE Öte yandan KHK ile görevlerinden alınan üç profesöre maaş bağlanması ile ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın inceleme başlatacağı öğrenildi. Başsavcılığın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konu ile ilgili bilgi ve belge talebinde bulunacağı iddia edildi  
İZMİR BÜYÜKŞEHİR O PROFESÖRLERE DE MAAŞ BAĞLAMIŞ


TEMİZELLER BOMBAYI PATLATTI

İZMİR BÜYÜKŞEHİR O PROFESÖRLERE DE MAAŞ BAĞLAMIŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde patlak veren maaş skandallarına yenileri eklendi. TEMİZELLER Programı yaptığı araştırmada Prof. Dr. Ayşen Uysal'ın yanısıra iki profesörün daha İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden maaş aldığını ortaya çıkardı. 2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayan PKK yandaşı sözde barış bildirgesine Prof.Dr Ayşen Uysal'ın yanısıra, Ege Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Melek Göregenli ve Prof. Dr.Nilgün Toker'in de imza attıkları ve İzmir Büyükşehir  Belediyesi'nden maaş aldıkları ortaya çıktı.

YEMELİ- İÇMELİ AVANTA MAAŞ

TEMİZELLER 2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlayan PKK yandaşı sözde barış bildirisini imzalayan akademisyenlerden İzmirli Prof. Dr. Ayşen Uysal, Prof. Dr. Melek Göregenli ve Prof. Dr. Nilgün Toker'e uzmanlık alanlarıyla hiçbir ilgisi bulunmayan ve yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren belediyeye ait Grand Plaza şirketinde yönetim kurulu üyesi sıfatı vererek maaşa bağladığını belirledi. 

SAVCILIK DEVREDE

Öte yandan KHK ile görevlerinden alınan üç profesöre maaş bağlanması ile ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın inceleme başlatacağı öğrenildi. Başsavcılığın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden konu ile ilgili bilgi ve belge talebinde bulunacağı iddia edildi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.