TEMİZELLER GEDİZ ELEKTRİĞE “İKİ CANIN” HESABINI SORDU

GÜNDEM 18.07.2024 - 11:00, Güncelleme: 18.07.2024 - 11:00 140605+ kez okundu.
 

TEMİZELLER GEDİZ ELEKTRİĞE “İKİ CANIN” HESABINI SORDU

İZMİR'İ YÖNETEN YETKİLERE TARİHİ ÇAĞRI!
Doğru, tarafsız ve belgeli haberciliğin adresi TEMİZELLER dün özel bir programla izleyicilerinin karşısına çıktı. TEMİZELLER ‘in geçtiğimiz cuma günü, yağış sırasında, İzmir'in göbeği Alsancak' ta elektrik akımına kapılarak feci şekilde can veren Tıp Öğrencisi Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay ile ilgili programı on binlerce kişi tarafından izlendi. TEMİZELLER Haber Programının Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL cinayetteki ihmalleri art arda sıralayarak GEDİZ Elektrik A.Ş Genel Müdürü Uğur Yüksel’i istifaya çağırdı. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, Alsancak Cinayetinde hem GEDİZ elektriğin hem de İZSU'nun ihmalleri bulunduğuna dikkat çekti.    KABLOLAR STANDART DIŞI DÖŞENMİŞ Deneyimli Gazeteci Ahmet TÜBCEL, olayın yaşandığı yerde İZSU ve GEDİZ Elektriğin yaptığı çalışmaları fotoğraf ve görüntülerle kamuoyuna gösterdi. TÜBCEL çifte cinayetin gerçekleştiği yolda, İZSU'nun 3 yıl önce GEDİZ Elektriğin ise kaynak makinaları ile 9 Ocak 2004'te işlem yaptığını belirtti. TÜBCEL aynı sokağın 13 Ocak'ta üzeri kapatılarak asfaltlandığını vurguladı. Deneyimli Gazeteci Ahmet TÜBCEL yönetmeliklere göre elektrik kablolarının toprağın altında 80 veya 100 cm de olması gerektiğini belirtti. Gazeteci Ahmet TÜBCEL, “TEDAŞ ELEKTİRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ ENERJİ KABLOLARI MONTAJ ( UYGULAMA ) USUL VE ESASLARI”  yönetmeliğini  ekranlarda  göstererek yapılan işlemin usul ve esaslara aykırı olduğunu belgeledi. TÜBCEL, çifte cinayetin yaşandığı sokakta kabloların bir bölümünün 28 santim de durduğunu bir bölümünün ise dışarıda olduğunu ekranda gösterdi. TÜBCEL yaşanılan olayın cinayet olduğunun altını çizerek GEDİZ Elektrik A.Ş Genel Müdürü Uğur Yüksel’in acilen istifa etmesini ya da görevden alınması gerektiğini vurguladı.     AHMET TÜBCEL'DEN YETKİLİLERE TARİHİ UYARI Ahmet TÜBCEL aynı çifte cinayette İZSU'nun da ihmallerinin de açık ve net olarak görüldüğünü belirterek kamu görevi yapan bir gazeteci olarak İzmir Valisi Süleyman ELBAN 'ı ve tüm yetkilileri uyardı. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL kendisine ve TEMİZELLER Haber Merkezine gelen ihbarlar ve belgelerde Alsancak semtinin birçok yerinde elektrik kablolarının standart dışı döşendiğine dair bilgiler olduğunu söyledi. TÜBCEL yaptığı açıklamada benzeri ÖLÜM olaylarının Alsancak'ta yeniden yaşanabileceğini vurguladı.
İZMİR'İ YÖNETEN YETKİLERE TARİHİ ÇAĞRI!

Doğru, tarafsız ve belgeli haberciliğin adresi TEMİZELLER dün özel bir programla izleyicilerinin karşısına çıktı. TEMİZELLER ‘in geçtiğimiz cuma günü, yağış sırasında, İzmir'in göbeği Alsancak' ta elektrik akımına kapılarak feci şekilde can veren Tıp Öğrencisi Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay ile ilgili programı on binlerce kişi tarafından izlendi.

TEMİZELLER Haber Programının Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL cinayetteki ihmalleri art arda sıralayarak GEDİZ Elektrik A.Ş Genel Müdürü Uğur Yüksel’i istifaya çağırdı. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, Alsancak Cinayetinde hem GEDİZ elektriğin hem de İZSU'nun ihmalleri bulunduğuna dikkat çekti. 

 

KABLOLAR STANDART DIŞI DÖŞENMİŞ

Deneyimli Gazeteci Ahmet TÜBCEL, olayın yaşandığı yerde İZSU ve GEDİZ Elektriğin yaptığı çalışmaları fotoğraf ve görüntülerle kamuoyuna gösterdi. TÜBCEL çifte cinayetin gerçekleştiği yolda, İZSU'nun 3 yıl önce GEDİZ Elektriğin ise kaynak makinaları ile 9 Ocak 2004'te işlem yaptığını belirtti. TÜBCEL aynı sokağın 13 Ocak'ta üzeri kapatılarak asfaltlandığını vurguladı. Deneyimli Gazeteci Ahmet TÜBCEL yönetmeliklere göre elektrik kablolarının toprağın altında 80 veya 100 cm de olması gerektiğini belirtti. Gazeteci Ahmet TÜBCEL, “TEDAŞ ELEKTİRİK DAĞITIM ŞEBEKELERİ ENERJİ KABLOLARI MONTAJ ( UYGULAMA ) USUL VE ESASLARI”  yönetmeliğini  ekranlarda  göstererek yapılan işlemin usul ve esaslara aykırı olduğunu belgeledi.

TÜBCEL, çifte cinayetin yaşandığı sokakta kabloların bir bölümünün 28 santim de durduğunu bir bölümünün ise dışarıda olduğunu ekranda gösterdi. TÜBCEL yaşanılan olayın cinayet olduğunun altını çizerek GEDİZ Elektrik A.Ş Genel Müdürü Uğur Yüksel’in acilen istifa etmesini ya da görevden alınması gerektiğini vurguladı.  

 

AHMET TÜBCEL'DEN YETKİLİLERE TARİHİ UYARI

Ahmet TÜBCEL aynı çifte cinayette İZSU'nun da ihmallerinin de açık ve net olarak görüldüğünü belirterek kamu görevi yapan bir gazeteci olarak İzmir Valisi Süleyman ELBAN 'ı ve tüm yetkilileri uyardı.

Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL kendisine ve TEMİZELLER Haber Merkezine gelen ihbarlar ve belgelerde Alsancak semtinin birçok yerinde elektrik kablolarının standart dışı döşendiğine dair bilgiler olduğunu söyledi. TÜBCEL yaptığı açıklamada benzeri ÖLÜM olaylarının Alsancak'ta yeniden yaşanabileceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.