TEMİZELLER KEMALPAŞA DOSYASINI AÇIYOR

SİYASET 14.03.2022 - 12:12, Güncelleme: 14.03.2022 - 14:55
 

TEMİZELLER KEMALPAŞA DOSYASINI AÇIYOR

ŞOK OLACAKSINIZ...
TEMİZELLER KEMALPAŞA DOSYASINI AÇIYOR RÜŞVET OPERASYONUNDA ŞOK BELGELER Kamuoyu ile paylaştığı yolsuzluk dosyaları ile İzmir'in gündemini sarsan TEMİZELLER Haber Programı yepyeni bir dosya ile seyircisinin önüne çıkmaya hazırlanıyor. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER, Kemalpaşa Belediyesi'nde yaşanan şok iddiaları kamuoyunun gündemine getiriyor. Çok yakında gündeme gelecek olan dosyada parmak ısırtan detaylar, milyonlarca liralık kamu zararına yol açan olaylar mercek altına alınıyor. İlçeyi yönetenlerin kendi çıkarları için yaptıkları gözler önüne seriliyor. İlçenin kanaat önderleri ve Kemalpaşalılarla yapılan röportajlar da programda geniş şekilde yer bulacak.  Ahmet Tübcel ile Kemalpaşa Dosyası çok yakında TEMİZELLER'de ... Sakın ama sakın kaçırmayın... WhatsApp ihbar hattımız : 0533 263 43 78 Mail iletişim adresimiz : temizelleranaliz@gmail.com
ŞOK OLACAKSINIZ...

TEMİZELLER KEMALPAŞA DOSYASINI AÇIYOR

RÜŞVET OPERASYONUNDA ŞOK BELGELER

Kamuoyu ile paylaştığı yolsuzluk dosyaları ile İzmir'in gündemini sarsan TEMİZELLER Haber Programı yepyeni bir dosya ile seyircisinin önüne çıkmaya hazırlanıyor. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER, Kemalpaşa Belediyesi'nde yaşanan şok iddiaları kamuoyunun gündemine getiriyor. Çok yakında gündeme gelecek olan dosyada parmak ısırtan detaylar, milyonlarca liralık kamu zararına yol açan olaylar mercek altına alınıyor. İlçeyi yönetenlerin kendi çıkarları için yaptıkları gözler önüne seriliyor. İlçenin kanaat önderleri ve Kemalpaşalılarla yapılan röportajlar da programda geniş şekilde yer bulacak. 

Ahmet Tübcel ile Kemalpaşa Dosyası çok yakında TEMİZELLER'de ...

Sakın ama sakın kaçırmayın...

WhatsApp ihbar hattımız : 0533 263 43 78

Mail iletişim adresimiz : temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.