TEMİZELLER ORTAYA ÇIKARDI İZSU KARIŞTI

SİYASET 17.01.2022 - 10:56, Güncelleme: 17.01.2022 - 12:52
 

TEMİZELLER ORTAYA ÇIKARDI İZSU KARIŞTI

İZSU'DA KADROLAR SİL BAŞTAN
TEMİZELLER ORTAYA ÇIKARDI İZSU KARIŞTI İZSU'DA KADROLARA SİL BAŞTAN İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3,8 milyar lira bütçeli kuruluşu İZSU'da TEMİZELLER'in ortaya çıkardığı hırsızlık, adam kayırma ve vurgun iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialar başta İZSU olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde de büyük rahatsızlık yarattı. Hal böyle olunca da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in duruma sessiz kalmadığı öğrenildi. Soyer iddialara muhatap olan daire başkanları, müdürler gibi üst düzey yönetimde değişikliğe karar verdi. LİSTE SOYER'İN ELİNDE Haber Merkezimize ulaşan bilgilere göre TEMİZELLER'in son programında, Ahmet Tübcel'in ortaya çıkardığı gerçekler kurumda büyük huzursuzluk yarattı. Ambarlarının soyulduğu, kaçak hat döşenerek İZKA'dan haksız şekilde hibe alındığı ve İzmir'in Tire İlçesi'nde yaşanan foseptik gerçeği üzerine Tunç Soyer'in kurmayları ile birlikte bir toplantı yaptığı öğrenildi. Kulis bilgilerine göre Soyer kurmaylarına 'İZSU'da böyle işler yürümez. Gidişata dur dememiz lazım. Acil şekilde adları yolsuzluğa bulaşmış personeli içimizden ayıklamamız gerekir' dediği belirtildi.  İBRAHİM AMCAYA TEMİZELLER ELİ  Öte yandan TEMİZELLER Programında Ahmet Tübcel'in gündeme getirdiği şehit babasına İZSU tarafından su bağlanmaması olayında da yeni adımlar atıldı. İZSU'da Daire Başkanı Aydın Korkmaz'ın adeta zulüm haline getirdiği olayda İZSU, TEMİZELLER'de yayınlanan haberden sonra evladını PKK terörüne şehit veren İbrahim Taşdemir'in sorununu çözmeye yönelik adımlar atacağını belirtti. Bu konuda da İZSU yetkililerinin Daire Başkanı Aydın Korkmaz'a büyük tepki gösterdikleri ve konuyu üst düzeyde halledecekleri öğrenildi. İZKA NE YAPACAK? TEMİZELLER'İN İZSU dosyasında yaşanan gelişmeler bununla da sınırlı değil. İddiaya göre programda Tire'de yapılan kaçak hat ve sonrasında alınan haksız hibe ile ilgili İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) inceleme başlattı. İZKA'dan TEMİZELLER'e ulaşan bilgilere göre konu ajansın üst düzey yöneticileri tarafından mercek altına alındı. İZKA'nın iddialar karşısında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağı  ve hibe parasını faiz ile birlikte geri isteyecekleri öğrenildi.  Gelişmeler TEMİZELLER'de olacak...  
İZSU'DA KADROLAR SİL BAŞTAN


TEMİZELLER ORTAYA ÇIKARDI İZSU KARIŞTI

İZSU'DA KADROLARA SİL BAŞTAN

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 3,8 milyar lira bütçeli kuruluşu İZSU'da TEMİZELLER'in ortaya çıkardığı hırsızlık, adam kayırma ve vurgun iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialar başta İZSU olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde de büyük rahatsızlık yarattı. Hal böyle olunca da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in duruma sessiz kalmadığı öğrenildi. Soyer iddialara muhatap olan daire başkanları, müdürler gibi üst düzey yönetimde değişikliğe karar verdi.

LİSTE SOYER'İN ELİNDE

Haber Merkezimize ulaşan bilgilere göre TEMİZELLER'in son programında, Ahmet Tübcel'in ortaya çıkardığı gerçekler kurumda büyük huzursuzluk yarattı. Ambarlarının soyulduğu, kaçak hat döşenerek İZKA'dan haksız şekilde hibe alındığı ve İzmir'in Tire İlçesi'nde yaşanan foseptik gerçeği üzerine Tunç Soyer'in kurmayları ile birlikte bir toplantı yaptığı öğrenildi. Kulis bilgilerine göre Soyer kurmaylarına 'İZSU'da böyle işler yürümez. Gidişata dur dememiz lazım. Acil şekilde adları yolsuzluğa bulaşmış personeli içimizden ayıklamamız gerekir' dediği belirtildi. 

İBRAHİM AMCAYA TEMİZELLER ELİ 

Öte yandan TEMİZELLER Programında Ahmet Tübcel'in gündeme getirdiği şehit babasına İZSU tarafından su bağlanmaması olayında da yeni adımlar atıldı. İZSU'da Daire Başkanı Aydın Korkmaz'ın adeta zulüm haline getirdiği olayda İZSU, TEMİZELLER'de yayınlanan haberden sonra evladını PKK terörüne şehit veren İbrahim Taşdemir'in sorununu çözmeye yönelik adımlar atacağını belirtti. Bu konuda da İZSU yetkililerinin Daire Başkanı Aydın Korkmaz'a büyük tepki gösterdikleri ve konuyu üst düzeyde halledecekleri öğrenildi.

İZKA NE YAPACAK?

TEMİZELLER'İN İZSU dosyasında yaşanan gelişmeler bununla da sınırlı değil. İddiaya göre programda Tire'de yapılan kaçak hat ve sonrasında alınan haksız hibe ile ilgili İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) inceleme başlattı. İZKA'dan TEMİZELLER'e ulaşan bilgilere göre konu ajansın üst düzey yöneticileri tarafından mercek altına alındı. İZKA'nın iddialar karşısında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağı  ve hibe parasını faiz ile birlikte geri isteyecekleri öğrenildi. 

Gelişmeler TEMİZELLER'de olacak...
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.