TEMİZELLER, UTKU YILMAZ VE SİMGE ELDENİZ'E SORUYOR...

SİYASET 04.10.2024 - 12:35, Güncelleme: 04.10.2024 - 12:35 70691 kez okundu.
 

TEMİZELLER, UTKU YILMAZ VE SİMGE ELDENİZ'E SORUYOR...

UTKU YILMAZ VE SİMGE ELDENİZ, AYNI OTELDE AYNI ODADA SABAHA KADAR NEYİN TOPLANTISI BU?
Bu akşam saat 16.00’da, usta gazeteci Ahmet Tübcel’in yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Temizeller programında, önemli bir konu masaya yatırılıyor. Programda, Karşıyaka Belediyesi Özel Kalem Müdürü Utku Yılmaz ve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Simge Eldeniz’in, kaldıkları otellerin ücretlerini belediyeye fatura edip etmedikleri sorgulanacak. Bu olay, yerel yönetimlerde şeffaflık ve hesap verme sorumluluğu konularında önemli bir tartışma yaratıyor. Temizeller ekibi, bu konunun perde arkasını araştırarak kamuoyunu bilgilendirmek için kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Programda, hem Yılmaz hem de Eldeniz’in fatura süreçlerine dair ayrıntılara yer verilecek. İzleyicilerin, canlı yayın sırasında sorularını yöneltebileceği Temizeller İhbar Hattı 0533 263 43 78 ve temizelleranaliz@gmail.com üzerinden bilgi paylaşımı yapılabilecek. Bu kritik yayını kaçırmamak için https://www.temizellergazetesi.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın! Temizeller, yerel yönetimlerin harcamaları hakkında daha fazla şeffaflık sağlamak ve kamuoyunu bilgilendirmek için bu tür soruşturmaları sürdürmeye devam edecek...  
UTKU YILMAZ VE SİMGE ELDENİZ, AYNI OTELDE AYNI ODADA SABAHA KADAR NEYİN TOPLANTISI BU?

Bu akşam saat 16.00’da, usta gazeteci Ahmet Tübcel’in yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Temizeller programında, önemli bir konu masaya yatırılıyor. Programda, Karşıyaka Belediyesi Özel Kalem Müdürü Utku Yılmaz ve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Simge Eldeniz’in, kaldıkları otellerin ücretlerini belediyeye fatura edip etmedikleri sorgulanacak.

Bu olay, yerel yönetimlerde şeffaflık ve hesap verme sorumluluğu konularında önemli bir tartışma yaratıyor. Temizeller ekibi, bu konunun perde arkasını araştırarak kamuoyunu bilgilendirmek için kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Programda, hem Yılmaz hem de Eldeniz’in fatura süreçlerine dair ayrıntılara yer verilecek.

İzleyicilerin, canlı yayın sırasında sorularını yöneltebileceği Temizeller İhbar Hattı 0533 263 43 78 ve temizelleranaliz@gmail.com üzerinden bilgi paylaşımı yapılabilecek. Bu kritik yayını kaçırmamak için https://www.temizellergazetesi.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Temizeller, yerel yönetimlerin harcamaları hakkında daha fazla şeffaflık sağlamak ve kamuoyunu bilgilendirmek için bu tür soruşturmaları sürdürmeye devam edecek...

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.