TEPECİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE NELER OLUYOR?

SAĞLIK 10.01.2022 - 14:22, Güncelleme: 10.01.2022 - 14:22 9649+ kez okundu.
 

TEPECİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE NELER OLUYOR?

GAZETECİLERİN SORULARI VAR...
İzmir'in güvenilir ve köklü hastanelerinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 'neler oluyor?' dedirten olaylar yaşanıyor.  TOPLANTI YAPILDI Haber merkezimize gelen iddialara göre, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortes-Protez bölümü olmamasına karşın, 8 alan teknisyeninin bu kadro dahilinde hastanede çalışıyor gözükmesine çözüm arayan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü E.A.,  Mali İşler Müdür Yardımcısı  U.A.  ve yine aynı hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı  E.T. bir toplantı yapıyor. TESADÜFEN ÖĞRENDİ Toplantı esnasında odaya tesadüfen gelen  Başhekim Yardımcısı M.İ. ''neden toplandınız?'' diye sorunca, ''hastanede iş yapmadan bütün gün yatan ve haksız yere maaş alan personele acilen yardımcı olunması hususunda'' toplanıldığı yanıtı veriliyor. Bunun üzerine Başhekim Yardımcısı  M.İ  Ortes-Protez kadrosunda gözüken 8 kişiden 4 üne, devletten aldıkları parayı hak etmeleri için bir başka bölümde çalışmalarını önerince, bu kişiler başka bölümde çalışmayı reddederek emsal bir mahkeme kararı gösterip,  "BU BÖLÜM BU HASTANEDE YOK, OLSA ÇALIŞIRIZ, BAŞKACA DA HİÇ BİR İŞ YAPMAYIZ, GÖREVLENDİRME YAPARSAN BAŞINA GELECEKLERİ GÖRÜRSÜN "  diyerek idari amirlerini alenen tehdit ediyor. Olay üzerine arkalarına aldıkları iddia edilen sendika gücüyle birlikte yaptıkları basın açıklamasında hastanenin idari kadrosunda olan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü E.A, Mali İşler Müdür Yardımcısı U.A., Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı E.T.ve Hastane Başhekim Yardımcısı M.i ye iftira ve hakaretlerine devam ediyorlar.  GAZETECİLER SORUYOR Hastanede gelişen bu olaylardan haberi olan gazeteciler ise sorularına cevap arıyor. Ve diyorlar ki, haksız yere kadro işgal ederek devletten maaş alan, halkın sağlık hizmeti için eğitim almış, ancak bütün gün çalışmadan sadece bankamatik memurluğu yapan bu kişiler arkalarındaki sendika gücüyle, daha ne kadar, devletine ve halkına hizmeti kutsal bir görev bilen, 24 saat her an görev başında olmaya hazır, aile ve özel hayatını bu uğurda aksatan bu sağlık emekçilerine şiddet uygulamaya devam edecekler?  VE YİNE SORUYORUZ Kİ 1* EY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NEREDESİN? 2* AMİRLERİNE KARŞI GELEN PERSONELE NASIL BİR İŞLEM YAPTIN? 3* BASIN AÇIKLAMASI YAPAN SENDİKA, OLAYIN NERESİNDE? 4* EYY ORTEZ PROTEZ TEKNİSYENLERİ ALDIĞINIZ PARA SİZİ HUZURSUZ ETMİYOR MU? 5* VALİLİGE SESLENİYORUZ, ALANI AÇILMAMIŞ BİR PERSONELE EMSAL İŞ EMRİ İLE GÖREVLENDİRME YETKİSİ YOK MUDUR? 6* SAĞLIK BAKANINA SORUYORUZ, BU BANKAMATİK MEMURLARINA KARŞI,  DEVLETİ VE MİLLETİNE HİZMETİ MUKADDES BİR GÖREV BİLEN BU DOKTOR VE YÖNETİCİLERİNİN YANLARINDA DURMAYACAK MISIN? **********BU OLAY SONUÇLANINCAYA KADAR TAKİPÇİSİYİZ******
GAZETECİLERİN SORULARI VAR...

İzmir'in güvenilir ve köklü hastanelerinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 'neler oluyor?' dedirten olaylar yaşanıyor. 

TOPLANTI YAPILDI

Haber merkezimize gelen iddialara göre, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortes-Protez bölümü olmamasına karşın, 8 alan teknisyeninin bu kadro dahilinde hastanede çalışıyor gözükmesine çözüm arayan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü E.A.,  Mali İşler Müdür Yardımcısı  U.A.  ve yine aynı hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı  E.T. bir toplantı yapıyor.

TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Toplantı esnasında odaya tesadüfen gelen  Başhekim Yardımcısı M.İ. ''neden toplandınız?'' diye sorunca, ''hastanede iş yapmadan bütün gün yatan ve haksız yere maaş alan personele acilen yardımcı olunması hususunda'' toplanıldığı yanıtı veriliyor. Bunun üzerine Başhekim Yardımcısı  M.İ  Ortes-Protez kadrosunda gözüken 8 kişiden 4 üne, devletten aldıkları parayı hak etmeleri için bir başka bölümde çalışmalarını önerince, bu kişiler başka bölümde çalışmayı reddederek emsal bir mahkeme kararı gösterip,  "BU BÖLÜM BU HASTANEDE YOK, OLSA ÇALIŞIRIZ, BAŞKACA DA HİÇ BİR İŞ YAPMAYIZ, GÖREVLENDİRME YAPARSAN BAŞINA GELECEKLERİ GÖRÜRSÜN "  diyerek idari amirlerini alenen tehdit ediyor. Olay üzerine arkalarına aldıkları iddia edilen sendika gücüyle birlikte yaptıkları basın açıklamasında hastanenin idari kadrosunda olan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü E.A, Mali İşler Müdür Yardımcısı U.A., Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı E.T.ve Hastane Başhekim Yardımcısı M.i ye iftira ve hakaretlerine devam ediyorlar. 

GAZETECİLER SORUYOR

Hastanede gelişen bu olaylardan haberi olan gazeteciler ise sorularına cevap arıyor. Ve diyorlar ki, haksız yere kadro işgal ederek devletten maaş alan, halkın sağlık hizmeti için eğitim almış, ancak bütün gün çalışmadan sadece bankamatik memurluğu yapan bu kişiler arkalarındaki sendika gücüyle, daha ne kadar, devletine ve halkına hizmeti kutsal bir görev bilen, 24 saat her an görev başında olmaya hazır, aile ve özel hayatını bu uğurda aksatan bu sağlık emekçilerine şiddet uygulamaya devam edecekler? 

VE YİNE SORUYORUZ Kİ

1* EY İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ NEREDESİN?

2* AMİRLERİNE KARŞI GELEN PERSONELE NASIL BİR İŞLEM YAPTIN?

3* BASIN AÇIKLAMASI YAPAN SENDİKA, OLAYIN NERESİNDE?

4* EYY ORTEZ PROTEZ TEKNİSYENLERİ ALDIĞINIZ PARA SİZİ HUZURSUZ ETMİYOR MU?

5* VALİLİGE SESLENİYORUZ, ALANI AÇILMAMIŞ BİR PERSONELE EMSAL İŞ EMRİ İLE GÖREVLENDİRME YETKİSİ YOK MUDUR?

6* SAĞLIK BAKANINA SORUYORUZ, BU BANKAMATİK MEMURLARINA KARŞI,  DEVLETİ VE MİLLETİNE HİZMETİ MUKADDES BİR GÖREV BİLEN BU DOKTOR VE YÖNETİCİLERİNİN YANLARINDA DURMAYACAK MISIN?

**********BU OLAY SONUÇLANINCAYA KADAR TAKİPÇİSİYİZ******

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.