UGTF BAŞKANI TÜBCEL'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

SAĞLIK 14.03.2022 - 11:54, Güncelleme: 14.03.2022 - 14:51
 

UGTF BAŞKANI TÜBCEL'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

SORUNLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR
UGTF BAŞKANI TÜBCEL'DEN TIP BAYRAMI MESAJI Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Başkanı Ahmet Tübcel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. “İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden üstün bir gayret ve sabır içinde çalışan, hele ki kovid salgını sürecinde kurtarıcılarımız olan kahramanlarımızın önünde saygı ile eğiliyorum" diyen Tübcel, sağlık çalışanlarının sorunlarına dikkat çekti. SORUNLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR Federasyon Başkanı Tübcel sağlık çalışanlarının başta aşırı iş yükü, ücret adaletsizliği, düzensiz ve uzun çalışma sürelerinden şikayet ettiklerini belirtti. Ahmet Tübcel, federasyon olarak sağlık çalışanlarını her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti. Tübcel mesajında şöyle dedi; "Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.Pandemi ile iş yükü kat be kat artan sağlık çalışanları, insanımıza şifa dağıtmak için insanüstü bir gayretle çalıştı ve halen de bu şekilde çalışmaktadır." ŞİFA KÖPRÜLERİ "Karşılıksız hizmet ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz ki hekimlik gelmektedir. İnsan sağlığını korumak ve toplum sağlığını sağlamak için mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, hayatla ölüm arasında şifa köprüsüdür. Sağlık sisteminin bugünlere gelmesinde şüphesiz hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları büyük önem arz etmektedir. Federasyon olarak ülkemizin, milletimizin sağlığı için canla başla mücadele eden bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız"
SORUNLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

UGTF BAŞKANI TÜBCEL'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Başkanı Ahmet Tübcel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. “İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden ülkemizin dört bir yanında gece gündüz demeden üstün bir gayret ve sabır içinde çalışan, hele ki kovid salgını sürecinde kurtarıcılarımız olan kahramanlarımızın önünde saygı ile eğiliyorum" diyen Tübcel, sağlık çalışanlarının sorunlarına dikkat çekti.

SORUNLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

Federasyon Başkanı Tübcel sağlık çalışanlarının başta aşırı iş yükü, ücret adaletsizliği, düzensiz ve uzun çalışma sürelerinden şikayet ettiklerini belirtti. Ahmet Tübcel, federasyon olarak sağlık çalışanlarını her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti. Tübcel mesajında şöyle dedi;
"Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.Pandemi ile iş yükü kat be kat artan sağlık çalışanları, insanımıza şifa dağıtmak için insanüstü bir gayretle çalıştı ve halen de bu şekilde çalışmaktadır."

ŞİFA KÖPRÜLERİ

"Karşılıksız hizmet ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz ki hekimlik gelmektedir. İnsan sağlığını korumak ve toplum sağlığını sağlamak için mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getiren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, hayatla ölüm arasında şifa köprüsüdür. Sağlık sisteminin bugünlere gelmesinde şüphesiz hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları büyük önem arz etmektedir. Federasyon olarak ülkemizin, milletimizin sağlığı için canla başla mücadele eden bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.