UGTF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

08.01.2022 - 16:45, Güncelleme: 08.01.2022 - 16:45 4068+ kez okundu.
 

UGTF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ?
UGTF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ? Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu geçtiğimiz hafta yaptığı olağan genel kurulun ardından dün görev dağılımını da gerçekleştirerek çalışmalarına başladı. Urla'da, Genel Başkan Başdanışmanı ve Yatırım Komisyonu Başkanı Burhan Uçan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı ve projeler masaya yatırıldı. HERKESİ KUCAKLAYAN BİR FEDERASYON OLACAĞIZ  Toplantı öncesi bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Ahmet Tübcel gazetecilerin sorunlarını iyi bildiklerini belirterek herkesi kucaklayan bir oluşum olacaklarını belirtti. Tübcel konuşmasında ' Sektörün içerisinde yazılı, görsel ve işitsel alanda faaliyet gösteren arkadaşlarımızı federasyonumuza davet ediyorum. Sorunları, sorunlarımızı bildiğim gibi bu sorunların nasıl çözüleceğinin de farkındayım. Birlikte projeler yapacağız, organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Genç meslektaşlarımızın önünü açmak en büyük hedeflerimizden biri. Umarım federasyonumuz sektördeki tüm arkadaşlarımıza kılavuzluk eder' dedi.  YÖNETİM VE GÖREVLERİ Konuşmanın ardından ise yönetimde bulunan isimler arasında görev dağılımı yapıldı. Buna göre UGTF yönetimi ve görevleri şöyle oluştu.   Ahmet Tübcel  Genel Başkan Hasan Çölmekçi  Başkan Yardımcısı Harun Aygün  Başkan Yardımcısı Sedat Yazıcıoğlu  Genel Sekreter Ufuk Türkyılmaz  Genel Koordinatör Deniz Kafalı Kaya   Genel Sekreter Yardımcısı-Radyolardan Sorumlu Koordinatör Ahmet Kaplan  İnternet Medyasından Sorumlu Koordinatör Hürol Dağdelen   Yazılı Basından Sorumlu Koordinatör Adem Erdağı Görsel Medyadan Sorumlu Koordinatör Canan Beyazkaya  Genel Sekreter Yardımcısı-Medya Çalışanlarından Sorumlu Koordinatör Emrah Aydemir  Üniversitelerden Sorumlu Koordinatör   GENEL BAŞKAN DANIŞMANLARI   Burhan Uçan  Genel Başkan Başdanışmanı-  Yatırım Komisyonu Başkanı Sezer Altan- Genel Başkan Danışmanı-Sosyal İler Komisyonu Başkanı Hızır Kaya-  Genel Başkan Danışmanı Muzaffer Sıtkı Yüksel- Genel Başkan Siyasi Danışmanı Çağlayan Bilgen- Genel Başkan Siyasi Danışmanı Tahsin Güzel- Yüksek Basın Divanı Başkanı  
KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ?

UGTF'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ?

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu geçtiğimiz hafta yaptığı olağan genel kurulun ardından dün görev dağılımını da gerçekleştirerek çalışmalarına başladı. Urla'da, Genel Başkan Başdanışmanı ve Yatırım Komisyonu Başkanı Burhan Uçan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı ve projeler masaya yatırıldı.

HERKESİ KUCAKLAYAN BİR FEDERASYON OLACAĞIZ 

Toplantı öncesi bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Ahmet Tübcel gazetecilerin sorunlarını iyi bildiklerini belirterek herkesi kucaklayan bir oluşum olacaklarını belirtti. Tübcel konuşmasında ' Sektörün içerisinde yazılı, görsel ve işitsel alanda faaliyet gösteren arkadaşlarımızı federasyonumuza davet ediyorum. Sorunları, sorunlarımızı bildiğim gibi bu sorunların nasıl çözüleceğinin de farkındayım. Birlikte projeler yapacağız, organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Genç meslektaşlarımızın önünü açmak en büyük hedeflerimizden biri. Umarım federasyonumuz sektördeki tüm arkadaşlarımıza kılavuzluk eder' dedi. 

YÖNETİM VE GÖREVLERİ

Konuşmanın ardından ise yönetimde bulunan isimler arasında görev dağılımı yapıldı. Buna göre UGTF yönetimi ve görevleri şöyle oluştu.

 

Ahmet Tübcel  Genel Başkan

Hasan Çölmekçi  Başkan Yardımcısı

Harun Aygün  Başkan Yardımcısı

Sedat Yazıcıoğlu  Genel Sekreter

Ufuk Türkyılmaz  Genel Koordinatör

Deniz Kafalı Kaya   Genel Sekreter Yardımcısı-Radyolardan Sorumlu Koordinatör

Ahmet Kaplan  İnternet Medyasından Sorumlu Koordinatör

Hürol Dağdelen   Yazılı Basından Sorumlu Koordinatör

Adem Erdağı Görsel Medyadan Sorumlu Koordinatör

Canan Beyazkaya  Genel Sekreter Yardımcısı-Medya Çalışanlarından Sorumlu Koordinatör

Emrah Aydemir  Üniversitelerden Sorumlu Koordinatör

 

GENEL BAŞKAN DANIŞMANLARI

 

Burhan Uçan  Genel Başkan Başdanışmanı-  Yatırım Komisyonu Başkanı

Sezer Altan- Genel Başkan Danışmanı-Sosyal İler Komisyonu Başkanı

Hızır Kaya-  Genel Başkan Danışmanı

Muzaffer Sıtkı Yüksel- Genel Başkan Siyasi Danışmanı

Çağlayan Bilgen- Genel Başkan Siyasi Danışmanı

Tahsin Güzel- Yüksek Basın Divanı Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.