Ahmet Bereket
Köşe Yazarı
Ahmet Bereket
 

NEREDE YANLIŞ YAPTIK? BU HALE NASIL GELDİK? BU HALE NASIL GETİRİLDİK?

Son günlerde sosyal medyaya düşen önce bir ilimizde ki okulumuzda okul aile birliğinin okula gelir getirmesi adına kiraladığı salondaki etkinliklerde Dansöz oynatanların görüntülerini, ardından başka bir ilimizde, iki öğrencinin, Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim i tekmeleyerek oyun oynamaları ve bunları da utanmadan sıkılmadan videoyu çekip sosyal medya üzerinden paylaşımlarını içimiz kan ağlayarak izledik. Ezan dinmesin diye, bayrak inmesin diye, Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim ebet müddet var olsun diye, kanlarını döken, canlarını seve seve feda eden ecdattan, bugün Kur'an-ı Kerim i tekmeleyen nesillere.  Şapkamızı önümüze alıp düşünelim. NEREDE YANLIŞ YAPTI? BU HALE NASIL GELDİK? BU HALE NASIL GETİRİRLDİK? Yıllardır eğitim sistemindeki en büyük eksiklerden olan, milli ve manevi değerlerden uzak ve mahrum yetiştirilen, video örneğinde gördüğümüz ve sayıları her geçen gün bir çığ misali artan, yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz gençlerimiz, maalesef ki bu yetişme şekilleriyle, yüce Türk milletinin bağrına saplanan, içimizi kanatan hançerden farkı yoktur. Son olarak yaşana bu iki olayda bir kere daha gözler önüne sermiştir ki, eğitim sistemimizin içi boşaltılmış, Milli ve Manevi değerlerinden bi haber bir nesil yetiştirilmiştir. Bu tespitlerimizi ifade ettikten sonra, Özelliklede belirtmek isteriz ki bu ve buna benzer olayları bahane ederek, Yıllardır darbelerle, katsayı adaletsizlikleriyle, çeşitli iftiralar ile önü kesilen İMAMHATİPLERİMİZE SADIRILMASINA, ONLARIN YIPRATILMASINADA ASLA RIZA GÖSTERMEYİZ.   Yetkililerimizin yaşanan bu üzücü hadiselerden gereken dersleri çıkarıp ona göre gerekli tedbirleri alacaklarına inanmak istiyor, Yüce Türk Milletini derinden yaralayan bu ve buna benzer olayların bir daha vuku bulmaması adına toplumumuzun her bir bireyini Titreyip kendimize dönmeye davet ediyoruz. Selam, sevgi ve saygılarımla AKSAÇLILAR Kurucu Genel Başkanı Ahmet BEREKET  
Ekleme Tarihi: 08 Haziran 2022 - Çarşamba

NEREDE YANLIŞ YAPTIK? BU HALE NASIL GELDİK? BU HALE NASIL GETİRİLDİK?

Son günlerde sosyal medyaya düşen önce bir ilimizde ki okulumuzda okul aile birliğinin okula gelir getirmesi adına kiraladığı salondaki etkinliklerde Dansöz oynatanların görüntülerini, ardından başka bir ilimizde, iki öğrencinin, Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim i tekmeleyerek oyun oynamaları ve bunları da utanmadan sıkılmadan videoyu çekip sosyal medya üzerinden paylaşımlarını içimiz kan ağlayarak izledik. Ezan dinmesin diye, bayrak inmesin diye, Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim ebet müddet var olsun diye, kanlarını döken, canlarını seve seve feda eden ecdattan, bugün Kur'an-ı Kerim i tekmeleyen nesillere.

 Şapkamızı önümüze alıp düşünelim. NEREDE YANLIŞ YAPTI? BU HALE NASIL GELDİK? BU HALE NASIL GETİRİRLDİK?

Yıllardır eğitim sistemindeki en büyük eksiklerden olan, milli ve manevi değerlerden uzak ve mahrum yetiştirilen, video örneğinde gördüğümüz ve sayıları her geçen gün bir çığ misali artan, yarınlarımızın teminatı olarak gördüğümüz gençlerimiz, maalesef ki bu yetişme şekilleriyle, yüce Türk milletinin bağrına saplanan, içimizi kanatan hançerden farkı yoktur. Son olarak yaşana bu iki olayda bir kere daha gözler önüne sermiştir ki, eğitim sistemimizin içi boşaltılmış, Milli ve Manevi değerlerinden bi haber bir nesil yetiştirilmiştir.

Bu tespitlerimizi ifade ettikten sonra, Özelliklede belirtmek isteriz ki bu ve buna benzer olayları bahane ederek, Yıllardır darbelerle, katsayı adaletsizlikleriyle, çeşitli iftiralar ile önü kesilen İMAMHATİPLERİMİZE SADIRILMASINA, ONLARIN YIPRATILMASINADA ASLA RIZA GÖSTERMEYİZ. 
 Yetkililerimizin yaşanan bu üzücü hadiselerden gereken dersleri çıkarıp ona göre gerekli tedbirleri alacaklarına inanmak istiyor, Yüce Türk Milletini derinden yaralayan bu ve buna benzer olayların bir daha vuku bulmaması adına toplumumuzun her bir bireyini Titreyip kendimize dönmeye davet ediyoruz.
Selam, sevgi ve saygılarımla

AKSAÇLILAR
Kurucu Genel Başkanı
Ahmet BEREKET

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.