Tahsin Güzel
Köşe Yazarı
Tahsin Güzel
 

AYLAR ÖNCE YAZMIŞTIM Kİ ''YENİLGİ KORKUSU İLE CEMAATİN UYUYAN HÜCRELERİ GÖREVE KOŞACAK!''

Koşuyorlar gördüğünüz gibi! Kendilerine mevki, makam, güç; meslek, diploma, kariyer!... eş, para ,şöhret dağıtan cemaatin yani paralel devlet yapılanmasının uyuyan hücreleri görev sırası kendilerine geldiğinde Pensilvanya’ ya selam çakıyorlar!   Birkaç gündür '' Başörtülü psikiyatr, baş örtülü psikolog, başörtülü PDR uzmanı olmaz!'' diyen Üstün Dökmen' in konuşmasının tamamını dinledim. Danışan ile danışılan arasındaki iletişimin arasına başörtüsü girerse ''nötr '' yaklaşımın olamayacağını iddia ediyor. Farlı anlamlar çıkardım Üstün Dökmen' in sözlerinden! İyi niyetli ya da ayrımcılık yaparak kötü niyetli olabileceğinden çok ''Neden şimdi?'' diye düşündüm!   Her seçim öncesi Üstün Dökmen gibi titrinde Prof. yazan toplumun önünde (maalesef) eğildiği ''üstün'' kişiler görev ifa ediyorlar. FETÖ, 1980 sonrası devletin her kurumunda etkisini artırmış ve gücü eline geçirmiştir. Ülkemizde , her meslek ve dalda sayısız ünvanlı akademisyen var. Ama nedense bazıları parlatılıp hemen her hafta tv. Gediklisi olmuşlardı!  İşte şimdi bunları sorgulama zamanı!   Mesela geçtiğimiz günlerde Erdoğan düşmanlığı tavan yapmış, militan Aslı Aydıntaşbaş'ı ele veren Henry Barkey'in asıl amacı neydi? Yoksa ''Bize istediğimiz gibi çalışmadınız; üstünüzü çizdik! Sizi ifşa ediyoruz!'' demek miydi? Yoksa ''eğer'' diye başlayan itham ve tehditlerinin neticesi mi?   Her meslekte ve işte her vatandaş, kendini ifade eden tercihlerine göre giyinir; tercih ettikleri dünyevi hayatı yaşama hakkına sahiptirler! Demokrasi ile yönetilen toplumların insanları gerçekten bu yönetim biçimine inanmış ve DEMOKRAT ise ''diğeri'' dediklerine ve kendileri gibi düşünmeyenlere tahammül edecekler! Başörtüsünü ''siyasi simge '' diyerek toplumu ayrıştıran; bir zümreyi (kendine oy verenleri) diğerine üstün kılan CHP' nin , artık küflü raflarda çürümeye terk edilen seçim propagandaları  işe yaramıyor. Ama Gobbels Almanya’sının tekniklerine başvurarak nostaljik takılmaktan başka hiçbir siyasi bilgisi olmayanların %2'lik oylarına talip olmayı sürdürüyor.   Bakalım 2023 seçimlerine kadar daha daha kimler sahneye çıkacak? Kara çarşaflı kadınları, şalvarlı, ucube adamları lüks Alman arabalarına doldurup Boğaz'da ne zaman yürütecekler?   Para kaynakları İngiltere olan cemaatler, yeni Fadime Şahinler & Müslüm Gündüz'ler buldu mu? Seçimler yaklaştıkça Kılıçdaroğlu' nun iftira ve kirli siyasetinden nasiplenecek olan ''sol seçmen '' bunca sorumsuz siyasetçinin aynı çatı altında buluşmasına rağmen; sanki çaresizmiş gibi yine aynı tercihinde ısrar edecek mi?
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2022 - Çarşamba

AYLAR ÖNCE YAZMIŞTIM Kİ ''YENİLGİ KORKUSU İLE CEMAATİN UYUYAN HÜCRELERİ GÖREVE KOŞACAK!''

Koşuyorlar gördüğünüz gibi! Kendilerine mevki, makam, güç; meslek, diploma, kariyer!... eş, para ,şöhret dağıtan cemaatin yani paralel devlet yapılanmasının uyuyan hücreleri görev sırası kendilerine geldiğinde Pensilvanya’ ya selam çakıyorlar!

 

Birkaç gündür '' Başörtülü psikiyatr, baş örtülü psikolog, başörtülü PDR uzmanı olmaz!'' diyen Üstün Dökmen' in konuşmasının tamamını dinledim. Danışan ile danışılan arasındaki iletişimin arasına başörtüsü girerse ''nötr '' yaklaşımın olamayacağını iddia ediyor. Farlı anlamlar çıkardım Üstün Dökmen' in sözlerinden!

İyi niyetli ya da ayrımcılık yaparak kötü niyetli olabileceğinden çok ''Neden şimdi?'' diye düşündüm!

 

Her seçim öncesi Üstün Dökmen gibi titrinde Prof. yazan toplumun önünde (maalesef) eğildiği ''üstün'' kişiler görev ifa ediyorlar.

FETÖ, 1980 sonrası devletin her kurumunda etkisini artırmış ve gücü eline geçirmiştir. Ülkemizde , her meslek ve dalda sayısız ünvanlı akademisyen var. Ama nedense bazıları parlatılıp hemen her hafta tv. Gediklisi olmuşlardı!  İşte şimdi bunları sorgulama zamanı!

 

Mesela geçtiğimiz günlerde Erdoğan düşmanlığı tavan yapmış, militan Aslı Aydıntaşbaş'ı ele veren Henry Barkey'in asıl amacı neydi? Yoksa ''Bize istediğimiz gibi çalışmadınız; üstünüzü çizdik! Sizi ifşa ediyoruz!'' demek miydi? Yoksa ''eğer'' diye başlayan itham ve tehditlerinin neticesi mi?

 

Her meslekte ve işte her vatandaş, kendini ifade eden tercihlerine göre giyinir; tercih ettikleri dünyevi hayatı yaşama hakkına sahiptirler! Demokrasi ile yönetilen toplumların insanları gerçekten bu yönetim biçimine inanmış ve DEMOKRAT ise ''diğeri'' dediklerine ve kendileri gibi düşünmeyenlere tahammül edecekler!

Başörtüsünü ''siyasi simge '' diyerek toplumu ayrıştıran; bir zümreyi (kendine oy verenleri) diğerine üstün kılan CHP' nin , artık küflü raflarda çürümeye terk edilen seçim propagandaları  işe yaramıyor. Ama Gobbels Almanya’sının tekniklerine başvurarak nostaljik takılmaktan başka hiçbir siyasi bilgisi olmayanların %2'lik oylarına talip olmayı sürdürüyor.

 

Bakalım 2023 seçimlerine kadar daha daha kimler sahneye çıkacak?

Kara çarşaflı kadınları, şalvarlı, ucube adamları lüks Alman arabalarına doldurup Boğaz'da ne zaman yürütecekler?

 

Para kaynakları İngiltere olan cemaatler, yeni Fadime Şahinler & Müslüm Gündüz'ler buldu mu?

Seçimler yaklaştıkça Kılıçdaroğlu' nun iftira ve kirli siyasetinden nasiplenecek olan ''sol seçmen '' bunca sorumsuz siyasetçinin aynı çatı altında buluşmasına rağmen; sanki çaresizmiş gibi yine aynı tercihinde ısrar edecek mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.