Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker ve ekibi istifa etti!

SİYASET 02.04.2024 - 11:24, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:24 48206 kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker ve ekibi istifa etti!

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker istediğimiz oy oranına ulaşamadık diyerek istifa etti.
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker istediğimiz oy oranına ulaşamadık diyerek istifa etti; Yüzde 350 artışla büyük bir başarı... Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker ve beraberindeki ekip, seçim sonrası istifa etme kararı aldı. Temel Peker, yaptığı açıklamada istifa gerekçesini şu şekilde dile getirdi: "Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bey'in onayıyla 01.08.2023 tarihinde Konya İl Başkanı olarak göreve başlamıştım. Söz konusu süreçte, Konya'daki üye sayımız 5 bin 55 olarak başlamıştı." Süratli bir şekilde çalışarak sağlam teşkilat yapılanması oluşturan ve liyakata dayalı bir yönetim kurulu üyesi atamalarını gerçekleştiren Peker, ilçe başkanlarının ve teşkilat üyelerinin gayretli çalışmaları sonucunda Konya'daki üye sayısını %600'ün üzerinde bir oranda artırarak 32 bine yükseltmeyi başardı. "Yerel seçimlerde büyük bir ivme yakaladık ve %23.50 oy oranıyla önceki seçime göre %350'den fazla bir artış elde ettik. Bu oy oranıyla 6 ilçenin belediye başkanlığını kazanmayı başardık," şeklinde açıklama yapan Peker, hedefledikleri %35'lik oy oranına ulaşamamanın kendisine ait bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Konya İl Başkanı ve teşkilatı olarak, yaşanan başarısızlık durumunu şahsına indirgeyerek hiçbir mazeret sunmadan sorumluluğu üstlendiğini belirten Peker, "İcra Kurulumuzla ortak bir karar alarak istifamızı kamuoyuna sunuyoruz. Bu süreçteki destekleri için İcra Kurulumuza, teşkilat mensuplarımıza ve tüm dostlarıma teşekkür ederim. Artık sona eren seçimin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Sizleri Allah'a emanet ediyor, görevi devralacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker istediğimiz oy oranına ulaşamadık diyerek istifa etti.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker istediğimiz oy oranına ulaşamadık diyerek istifa etti; Yüzde 350 artışla büyük bir başarı...

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker ve beraberindeki ekip, seçim sonrası istifa etme kararı aldı. Temel Peker, yaptığı açıklamada istifa gerekçesini şu şekilde dile getirdi:

"Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bey'in onayıyla 01.08.2023 tarihinde Konya İl Başkanı olarak göreve başlamıştım. Söz konusu süreçte, Konya'daki üye sayımız 5 bin 55 olarak başlamıştı."

Süratli bir şekilde çalışarak sağlam teşkilat yapılanması oluşturan ve liyakata dayalı bir yönetim kurulu üyesi atamalarını gerçekleştiren Peker, ilçe başkanlarının ve teşkilat üyelerinin gayretli çalışmaları sonucunda Konya'daki üye sayısını %600'ün üzerinde bir oranda artırarak 32 bine yükseltmeyi başardı.

"Yerel seçimlerde büyük bir ivme yakaladık ve %23.50 oy oranıyla önceki seçime göre %350'den fazla bir artış elde ettik. Bu oy oranıyla 6 ilçenin belediye başkanlığını kazanmayı başardık," şeklinde açıklama yapan Peker, hedefledikleri %35'lik oy oranına ulaşamamanın kendisine ait bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Konya İl Başkanı ve teşkilatı olarak, yaşanan başarısızlık durumunu şahsına indirgeyerek hiçbir mazeret sunmadan sorumluluğu üstlendiğini belirten Peker, "İcra Kurulumuzla ortak bir karar alarak istifamızı kamuoyuna sunuyoruz. Bu süreçteki destekleri için İcra Kurulumuza, teşkilat mensuplarımıza ve tüm dostlarıma teşekkür ederim. Artık sona eren seçimin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Sizleri Allah'a emanet ediyor, görevi devralacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.