EFELER BELEDİYESİ'Nİ PARSEL, PARSEL SATMIŞ!

SİYASET 15.08.2023 - 18:10, Güncelleme: 15.08.2023 - 18:16 29037+ kez okundu.
 

EFELER BELEDİYESİ'Nİ PARSEL, PARSEL SATMIŞ!

BELEDİYE DEĞİL SANKİ MEHMET AĞANIN ÇİFTLİĞİ!
TEMİZELLER Haber Programı yepyeni bir haber dosyası ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, Aydın'ın gözde belediyelerinden Efeler Belediyesi'nde yaşanan parsel, parsel satışı kamuoyunun gözleri önüne belgeleriyle seriyor. Aydın, Efeler Belediye Başkanı  Mehmet Fatih Atay'ın  Yalçın Pekgüzel ile eşi Seval Pekgüzel'e sattığı tam 21 parsel çok değerli arsaları konuşuyor.   ÇOK SIKI FIKILARMIŞ   TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL, Aydın'da gündem olan kamuya ait arsaları nasıl, ne şekilde satıldığını araştırıyor. Aydın'da konuşulanlara göre Mehmet Fatih Atay ile Pekgüzel çiftinin sıkı dost oldukları, iddialara göre de başkan Atay ve Pekgüzel ailesine 'ÇİNE' grubu adı verildiği de belirtiliyor.  Aydın'ın gündemine bomba gibi düşen arsa satışını Cuma saat 16.00'da TEMİZELLER gündeme getiriyor.   Sakın ama sakın kaçırmayın.... 
BELEDİYE DEĞİL SANKİ MEHMET AĞANIN ÇİFTLİĞİ!
TEMİZELLER Haber Programı yepyeni bir haber dosyası ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, Aydın'ın gözde belediyelerinden Efeler Belediyesi'nde yaşanan parsel, parsel satışı kamuoyunun gözleri önüne belgeleriyle seriyor. Aydın, Efeler Belediye Başkanı  Mehmet Fatih Atay'ın  Yalçın Pekgüzel ile eşi Seval Pekgüzel'e sattığı tam 21 parsel çok değerli arsaları konuşuyor.
 
ÇOK SIKI FIKILARMIŞ
 
TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL, Aydın'da gündem olan kamuya ait arsaları nasıl, ne şekilde satıldığını araştırıyor. Aydın'da konuşulanlara göre Mehmet Fatih Atay ile Pekgüzel çiftinin sıkı dost oldukları, iddialara göre de başkan Atay ve Pekgüzel ailesine 'ÇİNE' grubu adı verildiği de belirtiliyor.  Aydın'ın gündemine bomba gibi düşen arsa satışını Cuma saat 16.00'da TEMİZELLER gündeme getiriyor.
 
Sakın ama sakın kaçırmayın.... 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.