FOÇA BELEDİYESİ'NDE İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA

SİYASET 12.06.2023 - 18:17, Güncelleme: 12.06.2023 - 18:17 22612+ kez okundu.
 

FOÇA BELEDİYESİ'NDE İŞLER AYNA ÇAL ÇAL OYNA

İNANILMAZ YOLSUZLUK İDDİALARI
TEMİZELLER ‘den bir yolsuzluk klasiği dosyası daha. FOÇA Belediyesi...!  İzmir'de parti gözetmeden tüm belediyeleri mercek altına alan sadece ve sadece kamu zararlarını gündeme getiren TEMİZELLER şimdi de Foça Belediyesi ve doğal olarak onun belediye başkanı Fatih GÜRBÜZ’ ün dosyasını açıyor. TEMİZELLER Haber Merkezine gelen ve parmak ısırtan yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları programın Yapımcısı ve Sunucusu Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL tarafından araştırılıyor.  FOÇA Belediyesi ile ilgili yaptığımız her araştırmada ayrı, ayrı iddialar gün yüzüne belgesiyle birlikte çıkıyor. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ü zor mu zor günler bekliyor. TEMİZELLER farkıyla FOÇA Belediyesi 16 Haziran Cuma saat 16.00'da  İzleyin habersiz kalmayın... Whatsapp İhbar Hattı 0533 263 43 78 Mail adresi : temizelleranaliz@gmail.com
İNANILMAZ YOLSUZLUK İDDİALARI

TEMİZELLER ‘den bir yolsuzluk klasiği dosyası daha. FOÇA Belediyesi...! 

İzmir'de parti gözetmeden tüm belediyeleri mercek altına alan sadece ve sadece kamu zararlarını gündeme getiren TEMİZELLER şimdi de Foça Belediyesi ve doğal olarak onun belediye başkanı Fatih GÜRBÜZ’ ün dosyasını açıyor.

TEMİZELLER Haber Merkezine gelen ve parmak ısırtan yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları programın Yapımcısı ve Sunucusu Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL tarafından araştırılıyor. 

FOÇA Belediyesi ile ilgili yaptığımız her araştırmada ayrı, ayrı iddialar gün yüzüne belgesiyle birlikte çıkıyor. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz'ü zor mu zor günler bekliyor.

TEMİZELLER farkıyla FOÇA Belediyesi 16 Haziran Cuma saat 16.00'da 

İzleyin habersiz kalmayın...

Whatsapp İhbar Hattı 0533 263 43 78

Mail adresi : temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.